Hortensia2

DET kalder jeg at holde godt ud. Og komme virkelig flot igen! At kunne blomstre fra juni til (næsten) december. DET er da sjældent! Mine hortensiaer har ellers virkelig… skal vi sige… udfordret… mig. Vi anlagde for nogle år siden et stort hortensia-bed. Det stod fabelagtigt det første år og siden har hortensia-planterne simpelthen balanceret på kanten af den totale udslettelse – med højdepunkt i august, hvor skuffelsen over ikke at vælte sig i blomster gjorde mig nærmest hysterisk. I år skete det så. Både i det store bed og i krukkerne på terrassen: Blomster, blomster og atter blomster. Og the final act stod i går morges, da den første frost havde lagt sig over Nordjylland. Tænk at være så vidunderlige at se på lige inden man lukker og slukker for vinteren (Og de er virkelig ynkelige at se på i dag. Det er næsten som om de er smeltet). Jeg fik det lidt ligesom da jeg var barn hvor det jeg ønskede mig allerhøjest (udover en hund) var at man kunne tage sneen med ind og gemme den. Jeg ønskede mig så meget at bevare de fantastiske istapper og fine fjerlette sne, at jeg kom noget af det i fryseren og gemte det til den første sommerdag – hvor det selvfølgelig smeltede næsten inden nogen nåede at se det.
Men her er de så… mine smukke hortensiaer i deres fantastiske frostkantede finale…

Dagens ord:
Sometimes you have to stop
worrying, wondering and doubting.
Have faith that things will work out,
maybe not how you planned,
but just how it’s meant to be.

Hortensia1

Hortensia3

Hortensia4

Hortensia5

Hortensia6

Hortensia7

Odd-molly-canal-cardigan1

Odd-molly-canal-cardigan2

I dag er jeg SÅ kikset at se på, at jeg simpelthen ikke vil vise mig (jo – jeg er blevet forkølet for fulde sejl igen). Så du må tænke dig til hvor lækker jeg ser ud med denne – den lækreste af alle lækre cardigans. Netop ankommet fra Odd Molly’s nyeste kollektion. Den hedder Canal Long Cardigan og er virkelig virkelig mums! Herunder Thelma tank – en silketop i en dårende dejlig farve. Lige nu futter jeg rundt i cardiganen over Mollywood kjolen, som er en ret go’, temmelig pæn og dejlig behagelig bomuldsting ;)

 

 

 

2 kommentarer

  1. Smukke smukke fotos – wauw
    Mine hortensiaer stod også vildt længe i smukke blomster i år. Endda en jeg egentlig havde afskrevet men så alligevel smed om i surbundsbedet da krukken skulle tilplantes med forårsblomster. Hold fast hvor har den været flot selvom den bare var et par kviste efter vinter i potter ;o)

    Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *