Black Friday shoppetips

Gode-tilbud-inspiration

1. Odd Molly kjole >  2. Maison Scotch uldfrakke >  3. Odd Molly cardigan >  4. Gustav mohair-tørklæde >
5. Maison Scotch jeans med kys >  6. Apair Python bootie >  7. 10 Feet sweater >  8. Maison Scotch skjorte >

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Ja, det er jo ikke fordi jeg selv shopper tøj på sådan en tilbuds-fredag, som denne, hehe… lidt sjovt at tænke på at jeg bare for et par år siden sad – eller næsten stod – og ventede på de gode tilbud. Og slet ikke kunne sove dagen før en ny Odd Molly kollektion kom til forudbestilling. Nu sidder jeg selv med fingrene – næh, faktisk hele kroppen, dybt begravet i det hele. Fantastisk dejligt, spændende og til tider lidt stressende. Nåh, men nu vil jeg lige vise dig hvilke styles, jeg ville overveje at købe i dag, hvis de ikke allerede var i mit skab ;) Dels er de virkelig virkelig lækre og med lidt anderledes og sjove eller smukke finesser (hvem elsker eks. ikke jeans med kys?). De er nemme at kombinere og kan bruges på kryds og tværs – og sidst, men ikke mindst – i en super godt kvalitet.

Indrømmet. Jeg har shoppet i dag. Jeg blev fristet :) Det blev til undertøj. Bl.a. favorit-bh’en i flere farvere – samt luksus-hårpleje. Jeg opdagede efter mit dyreste frisørbesøg – ever – i sommers, den dyreste shampoo – ever – som jeg bare bliver nødt til at anbefale. Jeg ved ikke hvordan de andre variationer er, men den til lyst hår, er intet mindre end vidunderlig. På alle måder. Absolut bedste egenskab – og det er man ret glad for med langt hår – er at man kan nøjes med at vaske håret 2 gange om ugen. Det er den mest “holdbare” shampoo, jeg nogensinde har prøvet. Og jeg har i mit nogen-og-fyrre-årige liv prøvet en del. Lige nu kan den shoppes med 45% rabat hos Ezzence. Jep, den er stadig dyr – men hver eneste krone værd.

Shampoo

Dyr og hysterisk go’ shampoo og conditioner fra Caviar.

Hav en fantastisk weekend

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *