Sunday3

Jojo – jeg er her endnu. De seneste dage er der bare sket så meget, at jeg trænger til ro – og til at nyde det smukke og lette og gøre gode glade ting. Indånde lyset. Se solens stråler gnistre over sneen. Le lidt ad kattene, der omhyggeligt følger deres egne spor i sneen og pakker sig fint ind i halen, hver gang de sætter sig. Jeg forstår ikke altid hvorfor nogle perioder skal være 1 skridt frem og 5 tilbage. Men, hey – jeg ved jo det går og jeg har jo lige næsen oppe over overfladen. Med knap 10%. Som et isbjerg…

Dagens ord:
You never know
how strong
you are
until being strong
is the only choice
you have

Mussi2

Mussi1

Sunday4

Sunday1

10 Feet cardigan >  By Birdie tørklæde >  Sneaky Fox strømper >
PBO kjole / Primeboots

 

Mismis

 

 

4 kommentarer

 1. Du har ret – hvorfor kan man ikke altid bare gå fremad og slippe for alle skridtene bagud… Kender det så godt – lige når man tænker – “så – nu kører det” – så kommer der de der forbistrede tilbage-skridt. ;Man bliver vel stærk af det i sidste ende, men hvor ville jeg gerne slippe for dem – eller i hvert fald ikke opleve dem så tit ;o)
  Håber at du formår at holde næsen oven vande endnu engang ;o)
  Knus

 2. Här kommer lite måndagspepp och styrkan finns där även om man inte tror det själv. Hang in there. :)
  kramar L

 3. Så fint citat som jag verkligen ska ta till mig också! Visst känns det ofta att som att motgångarna kommer tätt inpå varandra tills man nästan inte tror att man orkar längre – men på något märkligt sätt så gör man det ändå. Jag brukar tänka att man gör det man måste ibland, vare sig man vill eller orkar eller ej. Men på något sätt går det. Och framför allt, det kommer bättre dagar. Det kommer inte alltid att vara så här! Jag önskar extra mycket styrka till oss alla som behöver det!

 4. Jeg tager det også til mig:) hvorfor er der aldrig ro?? altid svære ting i livet.
  Annette – altid til inspiration og smart i tøjet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *