Favoritvejr og favoritcardigan

odd-molly-Canal-cardigan-2

Frostvejr er mit yndlingsvejr! Dels er det det smukkeste der findes og dels kan jeg ikke komme i gang med at løbetræne pga. at astma og frost ikke harmonerer. Er det ikke en kanon god undskyldning? ;) Nå – men når jeg nu bevæger mig i de her lette lag og beskæftiger mig med vejret og tøj, så vil jeg lige nævne at jeg helt officielt har kåret Canal cardiganen til min favorit. Jeg har formentlig tidligere bifaldet både hætte, lommer, fletstrik, trykknapper og sløjfer (som jeg i begyndelsen ikke fattede, men som jeg nu er ret vild med) – så jeg mangler egentlig nok bare at hylde at den er fremstillet i bomuld. Det er desværre begyndt at være afgørende for mig hvilket materiale mine strik er fremstillet i. Jeg er total fan af lambswool, alpaca og alle de dér lækkerier, men min hud er desværre ikke enig. Stort øv, for det er jo noget af det skønneste og lune der findes. En gang imellem sniger jeg alligevel lidt af den slags på. Og det kan også gå an alt efter hvad man tager på under. Er der nogen der ved hvad man kan gøre ved den form for overfølsomhed, så vil jeg være evig taknemmelig… Apropos taknemmelig: TAK for alle jeres søde mails og kommentarerne til mit forrige indlæg. De luner. Jeg svarer ikke på alle mails – men jeg læser hver og én. Tak.

Frozen4

Frozen3

odd-molly-Canal-cardigan-5

Odd Molly Canal Cardigan (2) >   Odd Molly Airbag Leggings >
Odd Molly Hell Yeah Dress (1) / Bumper Boots / Sophie Digard tørklæde

Frozen1

odd-molly-Canal-cardigan-4

Frozen2

odd-molly-Canal-cardigan-6

 

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *