Den fineste sne og hudpiverier

grandma-blue-5

Det var så ugen hvor jeg til min store fornøjelse fik serveret al vinterens sne og til min store ærgelse, konstateret hudsygdommen, Rosacea. Jeg havde godtnok læst mig frem til at det nok var det, der var grunden til mine store hudproblemer, så det var sådan set ikke nogen overraskelse at få det at vide fra hudlægen. Men ikke desto mindre… træls. Simpelthen træls. Også fordi det er rigtig svært at gøre noget ved som sådan. Altså ud over at lindre symptomerne, som er virkelig belastende. Meget røde områder i ansigtet. Og det svier og stikker og klør. Især om natten. Og det er (i hvert fald for mig) ganske umuligt at regne ud hvad der provokerer det. Jojo – kulde og varme og krydret mad og alkohol. Jamen… hvor meget? Og hvor lidt? Og altid? Lige nu er det i hvert fald ret irriterende. Jeg er lige begyndt i behandling med noget creme, hvor én af bivirkninger kan være forværring. Arrrjj, altså helt ærligt!? Hvordan skal man så vide hvor længe man skal fortsætte for at kunne vurdere om det hjælper eller faktisk fastholder symptomerne? Nå, men nu vil jeg så nyde min lørdag aften. Helt puritansk. Med ganske lidt fisk. Ganske lidt gulerod. Og en enkelt kop urtethe. Suk. Og piv.

PS. Jeg knuselsker mit outfit. Dog har jeg gummistøvler på pga sneen (ikke så smart). Til disse bukser ville jeg normalt tilsætte boots eller sneakers. Men jakken. Åhh, farven. Mys!

grandma-blue-3

grandma-blue-4

grandma-blue-7

Odd Molly håndhæklet jakke >  Odd Molly t-shirt >  Odd Molly bukser >

♥  ♥  ♥

 

En kommentar

  1. Hi, I have rosacea, too. It begun this winter. I’m 42. It has been horrible. My skin is so itchy, red and has thousands of pimples. Inhave visited 2 specialist doctors. Both have just given Doximycin and Rozek-cream. My skin is better but not clear as it used to be! Roaccutan may be the only solution but it is very hard to body and mind.
    Avene creams are great.
    I have also tried diet but it didn’t help.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *