Et rigtig godt Odd Molly outfit

odd-molly-jakke-2

Først: TUSIND tak for alle de søde beskeder og tips, jeg har fået pr. mail og sms siden mit sidste indlæg om rosacea. Jeg oplever det stadig som en daglig kamp. Nogle dage bedre end andre. Heldigvis. Men simpelthen bare irriterende. Jeg synes det er helt vildt mærkeligt at jeg kun oplever problemer om vinteren. Om sommeren er min hud så happy – og bliver bare pænere og pænere i takt med mere sol og varme. Ja, det kan jeg jo så bare være glad for – men der er da underligt. Så det er måske en halv rosacea, jeg har?
Nå – nok om det. Jeg vil vise dig, det som jeg på godt nordjysk kalder et rigtig godt Odd Molly outfit. Det er simpelthen bare essensen af det, Odd Molly kan, hvis du spørger mig. Råhed. Lækkerhed. Fine detaljer. Og en måde at passe sammen på der ikke virker alt for konstrueret.
Jeg kan selvfølgelig sagtens anbefale dig at købe hele molevitten – men hvis jeg skal fremhæve noget, jeg virkelig synes der gør en forskel – og som i dén grad tordner frem i tendenserne, så er det støvlerne. Der findes mange flotte og fede boots – men de her er altså helt specielle. Er du ikke til den helt lyse, fås den også i en mørkere version. Begge er produceret i Portugal, som er nogle af de dygtigste i verden til at lave støvler. Støvlerne har dermed en perfekt pasform, udover at de selvfølgelig er så smukke så smukke.
Og så selvfølgelig jeans’ene. Som du ved er jeg bare ikke god til at gå i jeans, simpelthen fordi jeg ikke kan li’ at have dem på. Men det kan jeg med de her. Jeg tror altså også det hjælper at de er så fede både med print, broderier og stjerneapplikationer.

Tak fordi du kiggede forbi. Nyd dagen :)

Dagens ord:
Don’t be disappointed if people refuse to help you.
Remember the words of Einstein:
“I am thankful to all those who said no.
Because of them I did it myself”

odd-molly-jakke-3

odd-molly-jakke-1

Odd Molly jakke >  Odd Molly t-shirt >  Odd Molly jeans >  Odd Molly taske >  Odd Molly boots >

 

odd-molly-jakke-5

odd-molly-jakke-4

♥  ♥  ♥

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *