6 kommentarer

 1. hej..

  Må jeg høre dig om du syntes den er lille i str??? Har mdt min i dag og den er meget mindre end den jeg har i pink i samme str. så tænker den måske er mærket forkert eller de bare er lavet mindre.. Farven er så smuk så smuk… Håber du vil svare mig..:O) Tak..

  Vh Lotte

 2. Hej Lotte
  Jeg synes den er helt almindelig i størrelsen.
  Faktisk måske en lille anelse større end den jeg har i almost black.
  Det er begge str. 2.
  Og ja, det er bare en lækker, lækker farve :-)
  Måske er den mærket forkert. Hvor ærgeligt når man ikke bare lige kan bytte :-(
  MVH Annette

 3. Jag har en svart och en pink men nu blev jag ju sugen på en Royal med

 4. ja det er sørme træls, den er sendt retur til dem så håber jeg der kommer en retur jeg så kan få der er mærket korrekt.. Skulle du høre om nogen der vil sælge en i str 3 må du gerne huske på mig.. :O)

  Kh Lotte

 5. Helena-Theodora > Den er SÅ smuk i Royal. Har du set den er til salg på Trendsales: http://www.trendsales.dk/main.asp?site=view_item&id=17044873&forum=105&road=&search=Odd+Molly&sort=ID%20DESC&status=1&title=Odd-Molly-Fonda-Dress-Royal

  Lotte > OK – det håber jeg for dig. Men du holder vel også selv øje med Trendsales, ikke? ;-)

  Kh Annette

 6. det kan du tro jeg gøre.. :O)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *