Prøvning af Wigwam i hvid

Jeg har lånt en Wigwam dress med hjem fra min søde, lokale Odd Molly forhandler, men er meget i tvivl om hvorvidt jeg synes den er helt go’… For ikke at ligne et telt bliver jeg nødt til at tage en str. 1 – må så synes jeg godtnok ærmerne er meget smalle foroven. Er der ikke nogen der har problemer med det?

Her prøvet med Chrysalis minigown i powder og Bloomers i purple samt guldsandaler fra Fly Bird Fly.


4 kommentarer

 1. Du är jättefin och en wigwam är rätt oavsett färgen. Snyggt när du matchar skorna till paljetterna – läckert!

  ~Livet i byn

 2. Åhh så fin du är i denna! Underbar kombo.

  Vi ska ej till legoland utan till lalandia på Lolland? ( det heter så va? ) Jag skrev rörigt i min blogg såg jag. Vet du hur det är där? tacksam för hjälp. Vet du något mer man kan titta på inärheten?

  Lägger till dig i min blogg lista om det är ok?

  Kram

 3. Hej Tina
  Tak for det :)
  Nu har jeg misforstået noget på svensk igen! Jeg troede i skulle til Legoland :)
  Jeg ved godt hvor Lolland er, men jeg kender ikke området så godt, så jeg ved ikke hvad der er at kigge på. Sejler i til Frederikshavn?
  Det er fint med blogg listen :)
  Kram

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *