Dagens Molly og panik!

Hjælp! Min dejlige, skønne mand har fødselsdag i morgen – men gaven, jeg har bestilt til ham, er ikke kommet! Kan jeg mon overbevise ham om at det er ligesom juleaften, så det først er om aftenen man får gaver – og så håbe på at den når at komme i morgen? :)
Og hvad skal jeg overraske ham med i morgen tidlig? Drengene er på ferie hos deres Far, så jeg kunne måske nå at finde på noget… hmmm…. jeg må tænke lidt…
Nu skal der laves aftensmad. Vores køkkenhave er FYLDT med salat, men i dag orker vi ikke mere grønt, så den står på bulgursalat og kylling.
Det eneste jeg skulle hente var persille og så selvfølgelig mynte til MOJITOS! :) Se kanongod opskrift her >>> 

Cardigan: Odd Molly Lovely Knit, powder
Kjole: Odd Molly Chrysalis, powder
Mamelukker: Odd Molly Smalville Bloomers, powder
Smykke: Pilgrim Charms


2 kommentarer

 1. Så irriterande att din present inte kommit ännu. Men jag tycker du ska göra som du skriver och säga att det är som julafton.

  Mitt förslag är att överraska honom med en extra fin morgenmad med sånt man inte brukar ha tid med som tex amerikanska pannkakor, smoothies eller annat.

  Mojitos är en av mina favorit drinkar!

  Du var väldigt fin idag i powder :)

  Kramar från Viola

 2. Hej Viola
  Ja, jeg håber bare på den kommer i dag :)
  Tak for dit fine forslag – det er en god idé. Jeg havde bare lige glemt at han skulle meget tidligt op for at komme til et møde i dag, så jeg kunne ikke nå det. Han sagde at han også hellere have noget lækkert til aften, så det passer forhåbentlig med gaven ;)

  Mojitos kan man aldrig få for mange af!

  Kram
  Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *