WIGWAM FALL 2010 ER LANDET! :)

Så ankom den skønne Wigwam jeg bestilte hos DeepFling endelig :) Jeg var lidt bekymret for størrelsen (str. 1), men den passer heldigvis! Jeg ville lige skynde mig at tage billeder inden regnen kom, så den er lidt krøllet ;) Eneste minus var at pakken blev taget i tolden, så kjolen er blevet lidt dyr. Men sådan er det når man går i panik og kan se den begynder at blive udsolgt alle steder… ;) 

Kjole: Odd Molly Wigwam 313, almost black
Underkjole: Odd Molly Chrysalis 258, almost black
Gamasher: Modström
Støvler: Mentor Bikerboots, camel


13 kommentarer

 1. Oj så fin den var! Supersnyggt på dig med bikerboots till outfiten:)

  Trist att den fastnade i tullen så att den blev dyr, men det är ju en chansning.

  Kram från Viola

 2. Så fin på deg! Synd med tollen…

 3. underbart snyggt!! Kul att du fått den redan, =)

 4. Oj så fin den är. Tycker brodyren på denna är mkt finare än vårens. Jag väntar också paket från Deepfling och hoppas inte det fastnar i tullen ;-)

  KRAM

 5. Hej og tak :)

  Ja, jeg synes også broderierne på den her er meget flottere end den fra foråret.

  Mht. til tolden, så tror jeg bare det er i Danmark de er så dumme ;))

  Kram

 6. Oooo så fin du är i den! Nu blev jag nöjd för jag har tvekat på färg, men beställde en almost black idag!!=)

  kram
  Adela

 7. Den är supersnygg! trist att paketet “fastnade” i tullen men det är ju sånt som händer!
  Ha en fin Fredag!
  Kram!

 8. Hej Peggy
  Tak :)
  Ja, men pyt med tolden – kjolen er så fin!
  God weekend.
  Kram :)

 9. Hej Adela
  Taaak :) Jeg synes den sorte er den allerflotteste, men kan nu også godt lide den lyse – er det vintage chalk den hedder…?
  Glæd dig til du modtager den du har bestilt – den er meget flottere i virkeligheden end på billeder.
  God weekend
  Kram :)

 10. Hej.. Nu må jeg lige spørge dig igen om noget..:O) Har du altid wigwam i str. 1?? tænker om den er blevet større end den var i vinter og sommers??

  har bestilt den i to farver og ville da gerne være sikker på str. ellers må jeg håbe jeg kan ændre.. er den ikke osse blevet lidt længere eller??

  Kh Lotte /krussedulle

 11. Hej Lotte
  Hehe – ja, jeg kan godt forstå du spørger… Den første Wigwam jeg købte var pink i str. 2 og den var aaalt for stor. Så købte jeg den hvide i str. 1 og den sad bare super – omend jeg synes den er liiiidt stram i ærmerne ;) Så bestilte jeg fluks en grå i str. 1, men den var ALT for lille – suk. Så nu tog jeg chancen og bestilte den sorte i str 1 og den passer fint :)
  Jeg kan lige prøve at måle den sorte og den hvide og sammenligne… :)

  KH Annette

 12. Hej igen, Lotte
  Den hvide måler jeg til ca. 87 cm fra skulder og ned og den sorte er ca. 93 cm fra skulder og ned… så jo, den er blevet længere :)

 13. Hvor er du sød. Mange tak for mål.. Så må jeg hellere tage en str 2.. Havde samme erfarring som dig med den hvide og den grå. Har en grå i str 3 og den passer perfekt men den hvide i 3 var alt for stor.. Sært…

  Glæder mig meget til de er kommet til danmark.

  Igen tak..

  Kh Lotte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *