Seneste køb: Lovely Knit – multi

Så måtte Lovely Knit lige med mig hjem og holde weekend. Jeg er meget begejstret og vil prøve forskellige kombinationer og se om den “viker” ;) Men nu skal jeg hygge med drengene og svigermor og i morgen skal vi til København! ODD MOLLY FLAGSHIP STORE – HERE I COME!!!  :))

4 kommentarer

 1. Den är sååå superfin! Du kommer att hitta så fina kombos med anar jag!=)

  Kram
  Adela

 2. Då se vi kanske där:)

  Kram

 3. ha en superbra dag i Copenhagen! Inte alls avundsjuk… ;o) Kram!

 4. Hejsa :)

  Fengxumamma > Jeg nåede desværre ikke at komme i butikken. Da jeg havde været med familien rundt i byen, var der lukket :( Var du på shopping? :)

  Josanne > Tak tak – Cph var bare super! :)

  Kram

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *