Dagens Lovely Molly efter en long weekend

Det var så den weekend… Jeg var til fest lørdag aften (tak for hjælp med valget af Nymph Strap Dress ;) og det er lang tid siden jeg har drukket så meget – det var jo slet ikke meningen… Men da vi først fik gang i Mojitos, så gik det da helt galt. Det var heldigvis rigtig rigtig sjovt, selvom jeg næsten har tømmemænd endnu! Jeg tog først hjem kl. 5. Hvornår bliver jeg mon voksen? :))
Cardigan: Odd Molly Long Lovely Knit, dark grey  ·  Top: Rosemunde silketop, creme
Nederdel: Odd Molly (Er der nogen der ved hvad den hedder??)

2 kommentarer

  1. Man blir aldrig så pass vuxen att man lär sej att komma hem i tid ;-)
    JÄTTEfin kjol ! Tyvärr vet jag inte alls vad den heter.
    ♥Åsa

  2. Hej Åsa
    Haha – nej det gør man nok ikke… :))
    Kram

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *