3 spørgsmål

Jeg er på jagt efter en nederdel, jeg kan bruge til lidt af hvert og har derfor et par stykker i søgelyset… Jeg kan forstå at Velvet Stretch skirt skulle være rigtig fin. 
Men hvad så med Art Silk Skirt
Hvordan er den?

Derudover er jeg blevet lidt nysgerrig på Saga Shimmer Dress i brown – men jeg kan kun finde den udsolgte udgave ;) Er det en virkelig lækker kjole? Jeg kommer til at tænke på 1990’erne pga materialet – “nervøs velour” som man kunne købe til næsten igen penge rundt omkring… 
Har du købt den og hvad er din mening?
Til sidst… så har jeg bestemt mig for at købe en A One Silk Camisole Long Print samt et skørt i serien.
Jeg kan bare ikke finde skørterne nogen steder…?? Jeg synes de er helt vildt flotte allesammen og kan derfor ikke vælge farve… 
Hvilken kan du lide? Og har du set hvor man kan købe skørtet?

3 kommentarer

 1. Hei, har du sett bilder av Katinka med sin Saga shimmer dress? Der ser du den godt. Jeg kan ikke helt bli venn med det stoffet, det minner også meg om 90-tallets nervøse velour :) Ellers syns jeg den er flott, med et nydelig ryggparti.

  Jeg liker art silk skirt bedre enn velvet stretch, men det er jo smak og behag ;)

  Og så syns jeg begge A one silk er fine, jeg ville valgt farge ut fra hva du vil ha den til. Selv ville jeg valgt den lyseste, for jeg bruker ikke så ofte mørke klær. Bruker du ofte svart, ville jeg valgt den mørke. Jeg liker nok den lyse best.

  Det var mye om min smak, men følg nå endelig egen magefølelse – du kler deg allltid så flott og har god smak.

  Hilsen Ingrid

 2. Hej Ingrid

  Tak for din mening :)

  Ja, jeg har set Katinka’s kjole. Hun er superflot i den. Men jeg tror altså ikke jeg kan forenes med stoffet ;)

  Jeg er enig med dig – den lyse A one er den fineste :)

  Jeg tænker lige lidt over den silk skirt… jeg ved ikke rigtig med de der frynser forneden…? ;)

  Kram
  Annette

 3. Hei,
  ajabajakids.se har a-one -skjørtene. Var ikke du ute etter dem?
  http://www.ajabajakids.com/default.asp?sType=deLuxe&mode=shop&brandID=187
  Hilsen Ingrid :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *