4 kommentarer

 1. Hej

  Godtnok er det sent, men faldt lige over dit tip om nedsættelser hos bohemian. Har aldrig handlet der før og nu så jeg de havde de eftertragtede underkjoler i silke i min str, så jeg ville slå til. Men da jeg vil taste navn osv ind, kan man ikke ændre så det bliver Danmark i feltet med land. Der er kun Holland og Belgien som valgmuligheder. Ved du hvad man gør?

  På forhånd tak for hjælpen

  KH
  Mette, Vrå

 2. Hej Mette :)

  Du skal bare sende en mail til Lucia: bohemian.arnhem@gmail.com
  – så kan du aftale det med hende :)

  KH Annette

 3. Super, tusind tak skal du have. Der er jo noget at spare så¨jeg tror jeg må eje et par silkeunderkjoler og en lovely knit i rød, den må da være perfekt til jul, selvom jeg normalt ikke går i rødt.

  KH
  Mette

 4. Ja – den er også bare så flot! :)
  Jeg har lige fået en mail fra Lucia – hun skriver at man bare skal handle “normalt” i shoppen og så skrive NL – de skal nok finde ud af hvor man bor ;)

  KH Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *