Glædelig jul!

Mens vi anden bliver færdig i ovnen og jeg lige om lidt skal lave krydret rødkål og brunede kartofler, smider jeg lige lidt af dagens billeder ind… 
(bær over med det skæve træ ;))
Drengene er hos deres far – så aftenens besætning består af mig, min mand og svigermor.
Hvis vi holder os vågne skal vi prøve at deltage i midnatsgudstjeneste…

Rigtig glædelig jul til jer alle!

5 kommentarer

 1. Önskar dig en fortsatt mysig o skön God Jul!
  Kram

 2. Hej med dig

  Rigtig glædelig jul til dig, og tak for endnu en omgang smukke billeder:-) Flot træ, ligesom mit , et med lang mellem grenene, jeg blev mobbet lidt for manglen på grene juleaften, men jeg synes det er flot. Har så mange store flotte kugler og de hænger bedst når der er plads mellem grenene:-)
  Jeg læste lige at du venter på 50% udsalg, jeg kom til at bestille en del hos AjaBaja i nat, og det var jo desværre kun med 30%. Jeg turde ikke vente, da str 3-4 altid er væk når først udsalget kommer igang. Fik to Mulholland cardigans, en lite indigo og en military. Har to i forvejen som jeg elsker i andre farver. Og så en lovely knit i blågrå og to dolce skrits, dem har jeg aldrig været heldig at finde i min str på udsalg. Så jeg må “æde” at det kun var 30%, der er jo så heldigvis også lidt at tjene på kursen på de svenske kr.
  Rigtig god 2 juledag til dig, her bliver det kun til afslapning og måske en gåtur i kulden.

  KH
  Mette, Vrå

 3. Hej Annelie
  Tak – i lige måde!
  Kram :))

  Hej Mette :)
  Forsinket glædelig jul til dig også! Ja, vi havde også lidt diskussioner omkring træets udseende – men jeg endte med at få min vilje ;)
  Wauw – du har da godtnok købt ind! Det lyder som nogle gode ting du har fået fat i :) Jeg har købt de to ting jeg har sat ind herover. Jeg har længe luret på den cardigan men været for nærig. Nu håber jeg at jeg passer den…
  Har du forresten set at der er minus 50% hos Jackie O ?
  KH Annette

 4. HEj

  Godt du endte med at få din vilje:-)

  Nej, jeg har ikke været i Frederikshavn i meget lang tid, men man kan jo ikke købe via nettet hos hende vel?
  Den er superlækker den cardigan, men har du skrevet rigtigt der hvor du skriver hvor du har købt den? Jeg kan ikke finde noget der hedder sådan. Jeg kunne ikke lade være med at købe mulholland cardigans i de to farver også, jeg er så glad for de to jeg har i forvejen, de sidder godt og er ikek så store i modellen. Og lovely knit kan man jo aldrig få for mange af. Men det betyder jo så også at jeg har mere end opbrugt mit budget, det var halvpebret med 3 cardigans og to skørter:-)
  KH
  Mette

 5. Hej igen

  Det var godt du skrev det med cardiganen – jeg havde ikke fået sat link på. Det er en svensk webshop – der også hedder: http://www.redheofsweden.se – deraf ROS ;)
  Jackie O har desværre ikke webshop men sender gerne :)
  Og du har ret – de cardigans du har købt er TOPlækre!

  KH Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *