7 kommentarer

 1. Hej
  Rigtig godt Nytår, håber colaen hjalp:-)
  Den er superflot, og jeg glæder mig allerede, skulle gerne have sådan en i morgen i samme farve. Har den allerede i sort, som jeg havde på med cabaret farvet dolce skirt og leggings nytårsaften. Den er rigtig klædelig, også i en str 4:-)
  Mht uldkjolen du har byttet dig til, så synes jeg umiddelbart den passer. Men jeg er også nok en af dem der hellere vælger til den store side end for småt. Jeg synes ikke det er pænt hvis feks silkestyles sidder for tight, det kan selvfølgelig bedre gå med strik. Tit ku jeg sagtens bruge en str 3 men må tage en 4 fordi den er stram over brystet eller overarmene. Det betyder jo så at de er lidt mere løse sådan alround.

  Nå, men smukke er de begge to, og dine billeder som altid en stor inspiration

  KH
  Mette, Vrå

 2. Hej Mette

  Tak – i lige måde! :)
  Jo, colaen gjorde underværker!
  Jeg har også luret lidt på denne her i både sort og hvid. Jeg har ellers lovet mig selv ikke at købe samme style i flere farver – men jeg KAN bare ikke lade være! Det lyder som et flot sæt du har haft på på nytårsaften. Dolce skirt i cabaret – er det mest rødt, pink eller lilla? Jeg synes det er så svært at se på billeder.
  Du har ret mht. til størrelser. Silke er virkelig kikset når det sidder for stramt. Men jeg synes denne uldkjole gør min ende så stor. Tror den kommer en tur på Trendsales igen.

  KH Annette :)

 3. Å visst är den fin! Jag älskar min=) Du är supersnygg i den här kombinationen;)Fin bild med din kisse med=)

  Kram
  Adela

 4. Hej

  Jeg kender det godt, men mine favoritter har jeg i flere farver, Mulholland, style 327 som jeg ikke kan huske hvad hedder, lovely knit cardiganen, Wigwam dress og mange flere.
  Cabaret er nok bordeaux, eller over i det lilla. Ikke pink og heller ikke rødt synes jeg. Men bordeax/lilla efter min mening.
  Mangler iøvrigt underkjoler og skørter ALTID, har ikke ret mange og hvis du nogensinde ser nogen i 3-4 så sig endelig til. Jeg synes altid de er udsolgt……..

  Hvordan tror du så ikke en str 3-4 bagdel ser ud i den kjole:-) Måske derfor jeg ikke har den-smil

  KH
  Mette

 5. Haha – nu har jeg solgt min kjole. De brede bagdele gider vi ikke se på! :)

  Har du set Lisen.dk har startet udsalg?
  Der er da nogle underkjoler og skørter! :)

  KH Annette

 6. Hallo Annette!
  Gott nytt år! Du är så fin i din Reedy tunic,jag är själv lite sugen på en. Får jag fråga vilken storlek du har på den? Väldigt fin är du i lite indigo, funderar också på den färgen. Kram :)

 7. Hej Mollychick
  Tak – godt nytår til dig også :)
  Jeg har Reedy i str. 2. Jeg synes den er lille i størrelsen.
  Åh, jeg vil også gerne have den i både hvid og sort :)
  Kram

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *