Prøvning af udsalgs-godter

Jeg er VILD med denne tunika!
Den er super smuk – men meget statisk elektrisk… den klæber nærmest fast til underkjolen… hvorfor?? Og hvad kan man gøre ved det?

Odd Molly Art Silk Tunic, dark grey
Odd Molly Chrysalis Minigown, lite green

7 kommentarer

 1. Hei! Du kan enten ta litt skyllemiddel på hendene og stryke på innsiden av tunikaen eller spraye med hårbalsam til barn. Det virker :)
  Hilsen Ingrid

 2. Uha det ved jeg desværre ikke, men den er superfin til dig ellers!

 3. Godaften

  Supersmuk, prøvede den selv forleden hos Bahne men lod den hænge:-( Tror du ikke det til dels er fordi du har silke mod silke? Jeg kan slet ikke klare hvis det klæber og har en spray man bruger på indersiden. Husker ikke navnet udover antistatic et eller andet. Det er fra samme firma som lave uldvask osv, i grå stålflasker med sort skrift. Det virker men tager det ikke helt. Jeg tror du skal vælge en underkjole der ikke er ren silke selvom den grønne er rigtig fin dertil. Tillykke med din flotte frakke iøvrigt, superskøn, den gad vi vist alle godt eje.
  Skal ind til JackieO på tirsdag, håber der er noget tilbage:-)

  KH
  Mette

 4. Hejsa

  Ingrid > Tak – det tip kendte jeg ikke. Bliver der ikke pletter efter skyllemidlet?

  Hanne > Tak :)

  Mette > Det plejer ikke at være et problem med silke mod silke – det har jeg tit. Nu har jeg bestilt noget at det spray du har anbefalet – så ser vi hvad der sker.
  Jeg tror nok der er noget tilbage hos Jackie O – jeg har dog ikke været der i et stykke tid. Men god fornøjelse :)

  Kram
  Annette

 5. Hei,
  du tar kun litt, og det blir ingen pletter. Fungerer fint. Jeg har skyllemiddel stående også på arbeidet i fall silken blir statisk :)
  – Ingrid

 6. Smart! Det må jeg prøve! :))

 7. Suk, der blev ingen tur til Jackie O. VI er syge, jeg er næsten rask men har været lagt ned siden sidste onsdag. Kunne dog godt være kommet afsted, men så blev min mand syg. Og vi havde planlagt en fælles tur, jeg er ikke så vild med at køre selv , sådet må udsættes til en anden god gang

  Held og lykke med sprayen og de andre gode råd

  KH
  Mette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *