Prøvning af årets dyreste køb – Swain Tweed Coat

Så har jeg endelig fået mulighed for at prøve den vanvittig smukke og meget, meget dyre frakke fra Odd Molly, som jeg fik på udsalg fra Sverige.
Den er lille i størrelsen og man kan ikke have en sweater under. Det vil sige – jo, det kan man godt, men så sidder den meget stramt! Spørgsmålet er om man mon ikke også kan leve med det… ;))

Odd Molly Swain Tweed Coat, almost black
Odd Molly Tri Knit Scarf, almost black · Odd Molly Mitt Vanity, indigo
Odd Molly Dolce Skirt, almost black
Bumper boots


8 kommentarer

 1. Å ja – visst är den underbar! Jag knep min bruna på Mathildes 50%-rea och är så glad för den :-)

 2. Drottninglik!!
  Pythia

 3. Vilka vackra vinterbilder! Den är så vacker den kappan, lite tsar-ryssland över den. Synd att OM:s kappor alltid ska vara så trångt skurna upptill, men det är ju absolut inget spm syns på dina bilder!
  Kram

 4. Åhh, vad fin den är på dig! Kram

 5. Hej

  Åha, så fin du er, og rigtigt, den er sådan lidt russisk zar agtig i det. Men også rigtigt, at OddM frakkerne altid er meget stramme foroven, så det kan knibe med pladsen, hvis man har “barm”. Jeg venter stadig på min skønhed, den er sendt fra derfra idag, så jeg håber den kommer mandag. Men det er med lidt bange anelser, for jeg har tit problemer foroven, og den SKAL bare passe. Jeg synes det er ok hvis jeg ikke kan have en stor trøje under, men den skal jo også kunne lukkes.
  Tak for smukke billeder endnu engang, og rigtig god lørdag aften

  KH
  Mette, Vrå

 6. Hejsa og tak for jeres kommentarer :)

  Mette – glæder mig til at høre når du modtager din!

  :) Annette

 7. Hejsa
  Den er virkelig smuk Annette, sidder som syet til dig. Til andre som er intresseret i denne.
  Har eb-vloed.nl den i str. 1 og 3 på udsalg til 560 euro.
  Mvh. Lone

 8. Hello, sorry I am American so I have to use English, I hope you can understand me! I am thinking of buying this coat, but it is so expensive so I want to make sure it will work for me! Thank you for the photos, you look beautiful! Do you like the coat? Is it very tight in the bust? Is it warm enough for very cold weather? Please let me know what you think. Thank you very much, I love your blog!
  Michelle

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *