På en hyggetur til Lønstrup i søndags fandt jeg et fint Molly-udsalg med minus 50%
Og dér lå så en lille 327 i denne fine farve.
Ja – jeg synes jo man bliver helt i forårshumør!  :)

 

Odd Molly Mulholland Jacket, military – str. 2 · Odd Molly Light Cotton Emb. 327, lite military – str. 1
Odd Molly Chrysalis Minigown, powder – str. 2 · Sophie Digard tørklæde · Gina Tricot Leggings
Becksøndergaard kæde samt Pilgrim smykke

7 kommentarer

 1. Gomorron!

  Kanonfin kombo, du har verkligen bra smak du! ;-)

  Såg i inlägget nedanför att tjejen hade ka-ching plain dress som en sorts cardigan, det var ju jättesmart. Något jag aldrig ens tänkt på.

  Ha nu en mysig onsdag!

  Kraaaaaaaam

 2. Fin som alltid – jättesnygg kombo! Var har du köpt den söta scarfsen / halsduken?

  Ha en fin dag!
  Kram från oslotigern

 3. Hej

  Maria – tak :) Ja, det er så smart med ka-ching som cardigan. Farven er også flot – men hvordan mon den ser ud live? :)

  Oslotigern – Tak :) Jeg har købt tørklædet på Trendsales da jeg ikke havde råd til at købe det i en forretning ;) Man kan købe dem her: http://frenchneedlework.com/cgi-bin/general.pl?coupdecoeur-&SD
  og
  http://www.selvedge-drygoods.org/pages/products.aspx?id=103&p=572
  ellers søg på Sophie Digard

  Hav en god aften :)
  Kram

 4. Hej
  Hvor fint, og sjovt, jeg var der selv forleden, hvor jeg fandt nogle fine ting med minus 50%. Vinterparcaen i chalk, continental dress i chalk, en tunika/kjole i military og slå-om cardiganen , du ved den tykke halvlange i vintage powder. Jeg kan pludselig ikke huske navnene på cardigan og tunika, men du har dem selv, tunikaen i den lite indigo og cardiganen tror jeg også du har i den farve jeg købte. Superlækre ting, har aldrig troet jeg kunne bruge continental strikkjolen, har engang prøvet en str 4 og jeg lignede en tønde:-( Nu fik jeg en 3 og så så den helt anderledes ud, og var skøn til et par stramme jeans.

  Jeg elsker deres lille butik, og handler der tit.

  KH
  Mette, Vrå

 5. O så fint! Du är en queen av kombinationer!

  Kram
  Adela

 6. Hej

  Mette – Altså, du gør det da ordentligt når du shopper!!! :)) Jeg er også lidt vild med den continental men det er ganske umuligt at fine en str. 1.
  Det er en super fin forretning de har. Ved du at de også har en i Aalborg?

  Adela – haha :))) queen af konbinationer! Tak – det er du jo også ;))

  Kram
  Annette

 7. Hej

  Ja, det kan også ses på kontoen, jeg har totalt powershoppet de sidste måneder og der er absolut nul mere at bruge af. Til gengæld har jeg fået en masse supergode ting som jeg kan bruge i laaang tid. Er altid mest til vinter/efterårstøj, om sommeren render jeg – forhåbentlig – bare rundt i shorts og en top det meste af tiden. Bruger slet ikke så meget lækkert om sommeren. Synes fall og vinter er ting man kan bruge stort set hele året. Det var forresten en reedy tunic, mon ikke det er sådan den hedder.
  Ja, jeg ved godt de har en butik i Ålborg, men der har de ikke Odd-molly. Det er kun i Lønstrup.

  Har faktisk også lige fundet Continental dress i military i str 3, så nu er jeg mere end velforsynet. De er bare så lækre og til halv pris er de jo nærmest billige i OddM sammenhænge.

  Skal nok holde øje, det ku jo være jeg faldt over en str 1 et sted, synes normalt altid det er de små der er tilbage.

  KH
  Mette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *