Lørdags Lønstrup tur

En hyggelig lørdagstur til Lønstrup som bare altid har åbent! Alle dage hele året rundt.
Det ER da fantastisk at butikker og restauranter i sådan en lille sommerby er blevet enige om det :)
Herunder:
Først en tur til Ca’del Vino – super super oplevelse!
Fine udsalg hos alle tøjforretningerne i byen…
Derefter frokost på Restaurant Glashuset
En tur hos glaspusteren

7 kommentarer

 1. Vad fin du är i jackan! Love it!!

 2. Hej

  Jamen jeg vil gerne tilslutte mig, den er superflot på dig:-) Min hænger stadig bare, har ikke været i den endnu, men det skal da vist snart til at være, inden det forhåbentlig bliver forår.
  Smukt som altid i Lønstrup, det må være dejligt med sådan en tur, jeg synes aldrig vi har tid til den slags, men det skal man vel bare tage sig:-)
  Jeg kan se at du også har været hos Cadel Vino i Harken , og der kan man jo godt fortabe sig lidt i italienske lækkerier. Vi er så heldige at være i familie med dem, så vi kommer der en del, og løber også ind i lækkert vin og andet derfra, på familiebesøg.
  Smukke billeder som altid, beundrer dig for at du orker slæbe rundt på et kamera på sådan en hyggetur, det ville jeg aldrig få gjort. Men flot ser det ud det hele.
  Rigtig god søndag
  KH
  Mette, Vrå

 3. Hej

  Johanna > Tak tak – den er også bare superlækker at have på :)

  Mette > Ej hvor sjovt du er i familie med dem fra Cadel Vino – må jeg spørge hvordan? Det var første gang jeg var der og det var en fantastisk god oplevelse! Rigtig søde mennesker og vildt hyggeligt, fint og gennemført sted :) Du skal da bare i gang med jakken. Den er skøn!
  Mht. tid – så har vi jo hver 2. weekend uden børnene når de er hos deres far. Så det er som regel de tidspunkter vi kører afsted. Jeg har bare et lille lommekamera med på sådan en tur – ellers gider jeg heller ikke ;)
  Tak og god søndag til dig også.

  :) Annette

 4. Hej

  Jamen det må du da gerne spørge om, det er lidt langt ude men alligevel, vi er sammen med jævne mellemrum og nyder altid lækre ting fra deres fine butik. Min mands lillesøster er gift med med indehaveren Ingas bror. Altså min svoger er gift med konen på Cadel Vino, mon det giver mening?

  Skønt med friweekends, det har vi også haft indtil sidste år i marts. Der døde mine børns far kun 50 år gammel, så derefter boede børnene jo fast hos os. Den ældste på 23 er flyttet hjemmefra for flere år siden, den mellemste på 20 er lige flyttet så nu har vi kun yngstemand på 14 herhjemme. Til gengæld er han jo så her fuld tid, og det nyder vi jo så til gengæld også. Men der er jo så ikke lige weekends hvor man bare kan gøre helt som man vil, og det var jo også dejligt.

  KH
  Mette

 5. Sludder , min svoger er bror til konen på Cadel Vino………………

  KH
  Mette

 6. Nåh – sådan :) Det må være lækkert at være i familie med dem. Især når de sørger for vin og mad ;)
  Sikke nogle store børn du har – og tragisk med deres far :(
  KH Annette

 7. Jamen jeg er jo også 48, og fik den første da jeg var 25 , så derfor:-)
  Kan iøvrigt slet ikke selv forholde mig til at jeg har to voksne børn, indeni føler jeg mig slet ikke som en der har en voksen søn der læser på uni.

  Nå, nok om det, synes iøvrigt jeansene sidder flot på dig, mente bare at de måske godt kunne være strammere når man tænker på at de altid gir sig. Men hvis du er mere til at de skal sidde lidt løsere , men stadig flot, så er det dem du skal beholde

  KH
  mette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *