Odd Molly Spring 2011 – 15% rabat

Jeg blev inviteret til at gæste-blogge ved Bohemia Life.
(En stor ære – men bliver helt forlegen når jeg ser mine billeder et fremmed sted)
Og så kan jeg fortælle at du i denne uge får 15% rabat ved at bruge koden:
springkaching15
Måske har de lige den style, du “mangler” ;)
God fornøjelse hos

3 kommentarer

 1. Hej

  Jeg synes da bare du skal være stolt, det er superflotte billeder og dejligt at de vil bruge dem.
  Jeg handlede der for første gang i går morges. Desværre glemte jeg at skrive koden så man fik 10% som dansk kunde. Jeg har efterfølgende sendt dem tre mails, for at høre om de ikke kan rette det inden de hæver beløbet, det var et ret stort beløb så 10% betyder også noget. Jeg har intet hørt fra dem, og synes det er lidt dårligt, at de ikke gider reagere på henvendelser. har du nogen erfaring med hvordan deres kundeservice er?

  Hvor har du købt Cancun sjalet henne? Jeg har bestilt hos FashionFoMe men de har ikke fået det endnu.

  KH
  Mette, Vrå

 2. Godmorgen, Mette :)

  Ej, du skulle da skrive koden så du får 15% ;)
  Jeg har kun oplevet god service derfra og har haft en god mailkorrespondance med dem da de inviterede mig til at gæsteblogge hos dem.
  Har du prøvet at gå på siden midt på dagen – der er også online-chat/help… meget underligt, du ikke har fået svar.
  Cancun sjalet er ankommet i massevis hos Jackie O :)

  KH Annette

 3. Hej

  Jeg har endelig hørt fra dem lige for 5 min siden. De korrigerer min betaling så jeg får de 10%, ikke 15. Jeg tror kun de 15 gælder ved køb fra Kaching serien. Det gjorde jeg også men købte også to andre ting.

  Jeg har bestilt Cancun sjalet hos Fashion For Me, så mon ikke det snart dukker op

  Held og lykke med din position som gæsteblogger, dine billeder er virkelig gode

  KH
  Mette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *