Jeg vil endnu engang sige tak til alle jer der har skrevet på mit indlæg om mit kommende farvel til min sorte skat. Det hjalp mig på vej til en afklaring.
I dag har jeg haft travlt på arbejde og dermed har tankerne om i morgen ikke haft plads. Men da jeg kom hjem, tog jeg Vinur med på en lille tur i skoven. Han tøffede lige så stille efter mig og spiste alt det friske græs der lige er spiret frem. Og da han stod der og gumlede og jeg sad og så på ham – så kunne jeg bare ikke forstå at han ikke skal være her mere. Det føles bare så forkert. Hvordan kan sådan et dyr have så meget vilje, at det på trods af smerter og mangel på kræfter, alligevel følger trofast med…?
Og kender du det, at når der er nogen man kender rigtig rigtig godt – så kan man næsten ikke beskrive hvordan de egentlig ser ud…? Når man kender nogen rigtig godt, er det kun det indeni man ser og mærker… Jeg tror det er derfor jeg har så svært ved at se og acceptere at sygdommen har sat sine tydelige tegn. Jeg ser ganske enkelt på ham som den dejlige ven han er og altid har været!
Som du kan forstå, kæmper jeg stadig med at overbevise mig selv om at det er det eneste rigtige at aflive Vinur. Jeg har dog besluttet at være med hele vejen – og at jeg kan mærke at jeg godt kan gøre det. Og måske først dér kan jeg også endelig forstå det…

· · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Do you know where you’re going to?
Do you like the things that life is showing you
Where are you going to?
Do you know?

· · · · · · · · · · · · · · · · · ·

7 kommentarer

 1. Varm Kärleksfull Tröst-Kram!

  Anna

 2. Det är så sorgligt, jag tänker på dig och din fina Vinur. Hur ska man kunna säga farväl?
  Stor kram och jag är med i morgon i tanken.
  ♥♥♥

 3. Det är nog bra att du fått denna tid till att tänka och ta farväl även om det är smärtsamt. Jag tror också att det är rätt beslut att vara med. Och jag förstår att det är oerhört svårt att ta beslutet och undra om man gör rätt.
  Det blir en tung dag för dig imorgon, jag ska tänka på dig!
  Kram

 4. Kære Annette,
  Den beslutning vil du nu altid undre dig over om det er den rette, men jeg synes faktiskt du skal slippe den og overlade det til dyrlægen. Jeg er helt sikker på at han eller hun kan se det fra begge sider og har overvejet nøje hvad som er det bedste for Vinur. Så slip det nu for visse ting skal vi “almindelige” mennesker ikke råde over. Dyrlægen er nu nok den som er bedst inde i hvad som kan og bør gøres. Jeg tænker på dig og Vinur i morgen. Blev glad og varm i sjælen over at få høre at du har besluttet dig for at være med og også over at du var ude med ham idag hvor i fik nydt lidt til. Dejligt med lidt nyt græs…Du står godt rustet med din beslutning og en vidunderlig veninde som elsker dig så meget at hun tilbød at hjælpe dig så du skulle slippe se det sidste. Pas godt på hende. Og pas godt på dig selv og Vinur i morgen, han møder dig igen på den anden side.
  Stort knus/Tina

 5. Tak for jeres søde, trøstende og kloge ord.

  Nu er det jo i dag, det sker – og jeg kan mærke at jeg allerede er mere afklaret end jeg var i går.

  Jeg er jo optimist og tror på at når én dør lukkes, så åbnes en ny…

  Store knus til jer

 6. Undran om man gör rätt eller inte finns alltid där, men jag vet att jag åtminstone kände efteråt att det var rätt beslut jag hade fattat. Vi vill ju gärna ha våra djur hos oss så länge det är möjligt, och ser vi lite livskraft och livsglädje hakar vi fast vi det. Men våra djur är så trofasta och lojala att de visar inte att de har ont. De följer oss så länge de bara kan.
  Jag tänker på dig idag, och vet hur ont det gör. Men jag tror att du har fattat rätt beslut att vara med honom hela vägen, hur jobbigt det än är.

 7. Så sorgligt, jag läser med tårar i ögonen. Jag läste nyligen någonstans att sorgen är kärlekens pris och jag tror det är sant. Att älska någon så mycket sätter sina spår och att förlora någon är det värsta man kan uppleva. Jag brukar tänka att det värsta med djur är att de inte lever lika länge som vi, att en dag måste vi ta farväl av dem. Man vänjer sig aldrig, det är fruktansvärt varje gång. Men jag tycker du gör rätt i att finnas hos Vinur in i det sista. Han vill ha dig där och det kommer nog att göra det lättare för dig att gå vidare, att veta att du fanns till hands när han behövde dig.

  Stor kram till er båda!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *