En god dag & Silk Sleeveless in the wind

I dag har været en god dag! :) Jeg har været ude at ride på en halvbror til Vinur, som jeg lige har mistet. Nej, hvor han lignede ham! Måske, måske flytter han ind… men kun måske. Alle står med løftede pegefingre og siger: “man skal aldrig tage den første, den bedste”… Men hvad er det egentlig for noget vrøvl at sige? Hvis nu den første ER den bedste? Hmmm… nå, men i morgen skal jeg altså også ud og se på en ismule til, så…

Her prøver jeg Silk Sleeveless i farven grey. Den er mere blå end grå, synes jeg. Ikke at det gør noget – men jeg forstår bare ikke hvorfor den så ikke hedder lite indigo…? 

Odd Molly Silk Sleeveless, grey str. 2
Odd Molly Mulholland Alpaca Coat, lite indigo str. 2 · Mos Mosh “Rose” str. 29 (Se dem her >>)
Sofie Schnoor støvler

– og kaffe på terassen :)

· · · · · · · · ·  ♥  ♥ · · · · · · · · ·
If you are looking for the love of your life, stop!
They will be waiting for you when you start doing things 
you love…
· · · · · · · · ·  ♥  ♥ · · · · · · · · ·

God lørdag aften!

6 kommentarer

 1. Så vakkert! Jeg bor i en by der det ikke er det største utvalget av odd Molly, så jeg har bestilt både grey og military i denne modellen. Klarte ikke bestemme meg :-) gleder meg vilt til den kommer i posten. Er så spent på fargen. Jeg likte at den i grey er mer blå i fargen! Ha en fortsatt fin weekend og lykke til i morgen! Mvh Laila

 2. Visst är den underbar- och jag ser att du också provat att knyta den bak som jag också testade!

  Jag tycker att den är liksom gråblå…

  Men nog är de konstiga i storleken, provade en i lite apricot i stl. 2 och den var större än min i grey….Så himla typiskt Odd Molly och så tråkigt- för då är det näst intill omöjligt att köpa dem på nätet…

  Ha en bra kväll- jag hoppas att du får dine pengar på måndag. Jag var tvungen att skicka i DKK, men banken hjälpte mig att räkna ut vad det blev.

  Kram,

 3. Verkligen snygga jeans i perfekta combos!
  Kram o god natt… Anna

 4. Superflot Annette! Jeg prøvede den i military og den som er rødagtig, kan ikke huske navnet… Men min ryg blir ligesom “fed” og bred i det når der kun går en linie lige over ryggen. Synd at jeg ikke prøvede at binde bagpå måske havde det været pænere. Det ser i hvert fald smadder flot ud på dig!

  Og så har du lige mine yndlingskiks på tallerkenen… Dem kan man ikke købe heroppe i Linköping… Savler :)
  Knus/Tina

 5. Hejsa

  Laila > Jamen, det er også umuligt at vælge. De er så flotte allesammen :) Tror især den i military er smuk! Tak – jeg tror næsten jeg har fundet min nye hest i dag ;)

  Forbid Me Not > Nej, hvor underligt du har oplevet forskel på størrelsen. Mine to er helt ens. Men det er da bare så ærgeligt når man ikke har en butik i nærheden. Jeg tjekker lige min konto i morgen. Jeg har pakken klar til dig ;)

  Channal > Tak og god søndag aften :)

  Tina > Ej, er du sikker på det med ryggen – haha – det lyder da vildt :) Jeg foretrækker at binde den bagpå, så stritter den ikke så meget. Der kommer ligesom mere facon på. Du må prøve den igen.
  Hvor sjovt med de kiks – de er bare super lækre. Skal jeg sende dig nogle? ;))

  Kram

 6. Ja, jeg må helt enkelt prøve den igen :) Tak for tilbuddet med kiksene, men jeg plejer at købe en masse pakker når jeg er i KBH. ;) og det bliver nok en tur dernedad til påske… :)
  Måske ses vi på Københavnerturen som Josanne snakkede om!
  Tak som altid for dine fine billeder og kombotips… Håber dine hypper snart får nyt selskab, lyt til din hjerte…
  Knus/Tina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *