Overvejelser, dagens Molly og en lille sang til vejret

Regn regn og atter regn… suk! Fordel: græsset gror og alting grønnes, meeeen behøver det at regne hele tiden? 
Heldigvis ser det ud til at stoppe i morgen, som er en dag jeg ser meget frem til. Jeg skal have min veninde med ud og se på en hest. En superlækker vallak, som måske skal blive min. Er det ikke underligt at man har en form for dårlig samvittighed så…? Min optimisme byder mig at se fremad og hurtigt få fat i en ny dejlig islænder da jeg sådan har savnet at have en frisk hest og en rigtig god ridetur. Det er jo næsten et helt år, jeg ikke har redet sådan rigtigt. Min melankolske side siger mig derimod at jeg skal tage den lidt med ro. Jeg har jo lige mistet min sorte skat… Er det mon fordi jeg egentlig har sluppet ham for længe siden…? Ja, jeg bliver bare lidt forvirret fordi jeg blev så ked af det… 
Jeg kommer til at tænke på min yndlings-onkel, som havde én gylden regel når det kom til dyr: Når familiens gamle schäfer skulle aflives, blev det aldrig gjort uden at han kunne tage en ny hvalp med hjem til børnene. 
Nogle vil mene at man på den måde flygter fra sorgen over tabet, men måske handler det istedet om en måde hvorpå man kan finde glæden igen. “Når én dør lukkes, så åbnes en ny”…

Odd Molly Bikette Denim Jacket str. 3 · Odd Molly Breathless Strap Dress, multi str. 2
Odd Molly Lux Wool Pointelle Leggings, dark grey str. 2 · By Timo underkjole

Som regnen
falder ned til blomsterne

faldt du i armen på mig


Som vinden hvisker

i mit øre

svæver du nu væk fra mig


Og nu du her hvor

Alt er hvidt og

ingenting

er din bedste ven


Kom lad os gå kom lad os se

Gennem tusind verdner venter vægtløs kærlighed


Hvordan mon det går

Mon de kan reparere dig

det kan de nok

Mon du blir rask igen


Kom lad os gå Kom lad os se

Gennem tusind verdner venter vægtløs kærlighed

L A R S  H U G

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *