Lovely Knit Pointelle og Påskefristelser

Ahhhh… fredag! Travlt travlt travlt!! – Mon man når at blive klar til Påske? Ja, og så bliver jeg helt stresset af alle de gode tilbud der lander i ens mailbox – se nederst her.
Her har jeg min seneste investering, Lovely Knit Pointelle på. Den vil jeg gerne anbefale. Den er KLART flottere live end på produktfotos!  :)
Lige nu holder jeg frokostpause og skal fluks videre med arbejde, så: God fredag og happy shopping ;)

Odd Molly Lovely Knit Pointelle Cardigan, grey melange str. 2 
Odd Molly Silk Sleeveless, grey str. 2 · Odd Molly Lux Wool Pointelle Leggings, dark grey str. 2

· · · · · · · · ·  ♥  ♥ · · · · · · · · ·

Og her lidt påskefristelser:
· · · · · · · · ·  ♥  ♥ · · · · · · · · ·

Og det FEDESTE tilbud:

2 kommentarer

 1. Godaften

  Tusind tak for tips, det kostede mig mange timer ved min pc for at komme igennem til ROS. Hold da op, hver gang det endelig lykkedes, blev jeg hægtet af igen midt i bestillingen. Til sidst lykkedes det dog, nu håber jeg bare at alle tingene er der, når de får styr på alle ordrene, det tvivler jeg på, for status på str osv ændrede sig ikke alle de gange jeg var derinde , og blev afbrudt. Men nu må vi se, et godt tilbud ihverttilfælde, og så til lidt billigere kurs på svenske kr oveni.
  Rigtig god påske, her er vi slet heller ikke klar. Vi er igang med at male hele vores førstesal, og det varer weekenden ud. Så har jeg fødselsdag lige før påske og der kommer 14 og spiser så derefter skal vi holde lidt fri. Eller nej, for haven ligner noget der er løgn efter den vinter, men den sidste måned er alle weekender gået med at male, tømme rum, pakke ned, og flytte tilbage, så vi må nok i haven en tur. Påskelørdag rejser vi til København, men nu har jeg brugt alle shoppepengene, så behøver jeg ikke stresse over det, men kan nyde at gå på cafe osv istedet. Ellers er der dømt masser af familiebesøg derovre så¨vi har altid travlt.

  Rigtig god ferie når du når dertil

  KH
  Mette, Vrå

 2. Hej Mette :)

  Ja, jeg sad også bare helt vildt længe og da jeg skulle betale for de 3 dele det endelig lykkedes mig at få fat i – så var de 2 udsolgt! suk! Så det blev kun til en silkeunderkjole.
  Rigtig god Påske til dig også :) Den lyder godt fyldt op og også ret hyggelig ;)

  KH Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *