7 kommentarer

 1. Hej

  Hedder det Nola eller? Linket virker nemlig ikke:-(

  KH
  Mette, Vrå

 2. Oj, så vacker! Vilken festblåsa!!!! Själv har jag köpt denna i lila och den är också väldigt vacker!!!!
  Kram

 3. Hejsa

  Mette > Jeg kan godt se linket har lavet noget koks – underligt. Jeg har forsøgt at rette det nu. Men ellers er det her:
  http://www.shopatnola.co.uk/half-price-mid-season-sale-25-c.asp

  Nena > Ejjjj – kan man få den i lilla? :))

  God aften til jer :)

 4. Ja, vintage lite lilac och då är underkjolen i tyget som är i den lila patchwork wrappen. Jättefin!
  skrattade lite när jag läste ditt förra inlägg om din begonia som ska knyta ihop garderoben åt dig. Precis så blev det för mig när jag fick hem min begonia i old rose. Den fungerade till allt jag köpt det senaste och jag har haft på den varje dag sen den kom hem hit, med olika plagg till! Ibland får man inte till det med sina plagg och sen inser man att det är just en sån där sammanbindande länk som saknas. oppas din begonia fungerar så för dig! (Förresten, var hittade du den i dk magnolia? Verkar inte vara så många som tagit hem den!!!)
  Kram

 5. Hihi – ja, man er lidt mærkelig med sådan noget. Men man bliver bare så glad for sådan et stykke tøj der duer til alting. Jeg fortryder også at jeg har solgt min Begonia i old rose. Men jeg syntes ligepludselig den blev for nuttet til mig.
  Dark magnolia er bare super super! Jeg viser billeder i morgen. Nu er jeg på vej i seng ;)
  Jeg fik Lisen.dk til at bestille den til mig. Det var vist den sidste på lager. Men de har den også her:
  http://www.xoxoma.co.uk/begonia-cardigan-660-dark-magnolia-cotton.html

  Kram og nat nat :)

 6. Hovsa, forresten – Nena – har du ikke billeder af den lilla kjole? :)

 7. Jag har faktiskt inte använt den än, jag sparar den till min sons konfirmation i maj…. Men jag tror att Lingonberry har provningsbilder av den när hon provat den i butik….
  Vilken tur du hade att de lyckades beställa en åt dig!!! Jag har kollat hos xoxoma, men den var slut istrl. 2 tyvärr! ser fram emot att få se dina bilder imorgon!
  Kram

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *