Sleeveless in between & Begonia ahead

Godmorgen! Kameraet strejkede her til morgen, så det blev kun til ét billede, som så ikke viser alle lagene jeg har på i dag… Jeg må lige endnu engang erklære min uforbeholdne kærlighed til Sleeveless Silkdress, som har fået mig til at bryde mit løfte om IKKE at købe samme style i flere farver. Men den er altså bare SÅ anvendelig.
Her har jeg (som man ikke kan se) mørkeblå Dolce Skirt under Sleeveless og Ka-ching Plain over. Ka-ching mener jeg faktisk også er helt genial idet den kan bruges både som kjole og som lang cardigan :)

Og i dag venter jeg Begonia i dark magnolia med posten  muahahahaaaa!!!
Har den naive forventning om at den kan redde resten af garderoben i selskab med Full Bloomers ;) 

2 kommentarer

 1. Men Annette- har du då inte redan brutit mot max 1 i varje modell då…? ;-)

  Har du inte Begonian i rosa eller chalk också? Har jag för mig…. eller ?….hihi.

  Vackert lär det nog blir i alla fall!

  Kram

 2. Hihi – jo, jeg har haft Begonia i rosa, men den har jeg solgt ;)
  Jeg har faktisk 3 Silk Sleeveless – men den ene gælder ikke for den er meget gammel ;))

  Kram

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *