Skærtorsdag og ny Sleeveless kombination

Bøgen er sprunget ud! Hurra! Det er det bedste jeg ved :) Skovens smukkeste træ! Og helt umuligt at tage billeder af fordi det er så stort. På billedet herunder står jeg under det. Jeg har (igen igen) den uundværlige Silk Sleeveless på. Denne gang i en ny kombination med brunt skørt og brun cardigan, selvom det i dag næsten er for varmt til cardigan…

Herover: Mig og Sleipnir :)
Odd Molly Angora Hoodly Knit, chocolate str. 2 · Odd Molly Silk Sleeveless Dress, apricot str. 2
Odd Molly Spoiler Skirt, chocolate str. 1 · Style Butler silketop, chocolate

2 kommentarer

  1. Visst är det underbart när löven slår ut. Här har björkarna slagit ut nu och är så vackra med sin skira grönska. tyvärr är jag superförkyld och orkar inte ordna i trädgården som jag skulle vilja!
    Kram

  2. Hej Nena
    Åh – birketræerne er bare så utrolig flotte lige nu.
    Håber du får det bedre snart :)

    Kram

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *