En tirsdags-mandag…

Jeg kan slet ikke finde ud af at der er tirsdag i dag… jeg er virkelig mandags-agtig. Og så ser jeg lige i min kalender at det er i DAG jeg skal til frisøren – hurra!! Det er virkelig tiltrængt. Men jeg har slet ikke nået at tænke over hvad der skal ske… meget eller lidt klipning?? Ny farve?? eller bare reflekser som jeg plejer…?? Hmmm…
Her kommer lige en hurtig dagens:

Nyd man… nej, tirsdagen!  :)

3 kommentarer

  1. Ja visst känns det som måndag idag, man kommer liksom snett in i hela veckan. Men å andra sidan är man ju en dag närmare helgen på det viset! Tack för fina bilder från Saeby, det var riktig sommarkänsla i dem. så fin liten stad som jag bara besökt på vintern och då var det isande vindar!
    Kram

  2. Vill bara tacka så hemskt mycket för tipset om rabatten hos Xoxoma-butiken. Där hittade jag min efterlängtade Begonia-cardigan i magnolia. Sedan har de ju Sample-plagg i strl. 1 så nu hoppas jag att jag funnit en härlig vår- och sommar jacka till ett fyndpris. Kram!

  3. Nena – Ja, Sæby skal besøges om sommeren når havnen er fyldt og der er folk i gaderne. Ligesom Skagen :) Og ja, det er rigtigt – det bliver hurtigere weekend igen med sådan en uge her. Skønt! :)

    Sara Mia > Ej, hvor fint! :) Jeg så slet ikke de havde flere Begonia tilbage. Super! Tillykke med den :)

    Kram og god aften :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *