5 kommentarer

 1. Perfekt med den förlängaren till! Underbara, milda powder-toner ihop! Här strålar solen en dag till, sen ska det visst bli regn?! Jag passar på och krattar och kör skottkärror idag! Sen ikväll blir det valborgsfirande med brasa och fyrverkerier. Firar ni Valborg i Danmark?
  Kram

 2. Superflott! Jag ska testa att ha min spoiler underskirt i powder till :)
  Allt gott och kramar

 3. Nena > Det lyder bare hyggeligt! Nej, vi fejrer ikke Valborg i Danmark. Det er først når vi når til Skt. Hans den 24. juni vi fejrer det med stort bål osv. Det er samtidig med jeres Midsommarafton, tror jeg.

  Frösötös > Tak. Ja, jeg tror også spoiler i powder vil være super. Det er jo kun den nederste kant man ser :)

  Rigtig god lørdag aften
  Kram :)

 4. Superfin combo!

  Kram
  /Vivvi

 5. Hej Vivvi
  Tak :))

  og kram :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *