Dagens grå Molly i gråvejr

Godt så… – nu er jeg gået i panik! Jeg har ikke pakket – jeg har ikke en gang fundet ud af hvad jeg skal have med (og ikke med) og det er torsdag morgen, vi rejser. I aften skal have flyttet 3 heste 3 km., hvor de skal tilbringe de næste par uger på nogle lidt grønnere marker og forberedt indkøb til mine forældre kommer og passer drengene… Hvordan når jeg det hele? Kan man undvære at sove? Og er det forresten ikke noget med at man arbejder bedre under pres…? 
Her kommer lige et par gråvejrsbilleder (undskylder den grumsede kvalitet)

Odd Molly Lovely Knit Pointelle Cardigan, grey melange str. 2 · Odd Molly Silk Sleeveless, grey str. 2
Odd Molly Lux Wool Pointelle Leggings, dark grey str. 2
God tirsdag!

5 kommentarer

 1. Anonymous

  Hej

  Rolig nu, du lyder fulstændig som mig når jeg skal afsted på en lille weekendtur, så ja, jeg forstår dig godt:-) Men du har så meget i klædeskabet, fine ting og sager, så tag alle favoritterne som er bekvemme og nemme at kombinere. Sleeveles kjolen fra idag, nogle velour, gode leggings og underkjoler i flere farver. Et par gode jeans ville jeg heller ikke undvære, og så nogle gode cardigans i farver der kan matche det meste. Jeg ved du har det, så det er bare at komme igang:-) SIger verdens absolut dårligste pakker som altid har ALT ALT for meget med, men det er jo altid nemmere at løse andres “problemer” end ens egne.

  Såvidt jeg kan se har du stort set altid OddM på, så jeg ville vælge noget man kan tage en cardigan over, tage den af hvis det er for varmt, og i det hele taget sådan lidt lag på lag. Jeg synes det sværeste må være sko, jeg er sådan en der enten går i sandaler eller støvler, hader alm sko fordi jeg ikke kan gå på hæle. Og så skal dine jo være komfortable samtidig. Og ja, overtøj er jo også en svær ting pt men måske er vejret så godt i NY at du slet ikke får brug for det.

  Det skal nok gå, vælg nu at glæde dig istedet, og de skal såmænd nok få noget at spise herhjemme, forretningerne lukker jo ikke fordi du er i NY:-)

  Rigtig god tur, glæder mig til at høre nærmere, og se dine kø´b som du HELT sikkert ikke kan lade være med at lave.

  KH’
  Mette ,VRÅ

 2. Very good advice from the last comment. You can mix and match your OM with cardigans and make sure to have comfortable shoes. I always panic before travelling; there is always so much to organize before. When you finally sit down on the plane, you will be able to take a deep breath and relax.
  This will be a very exciting time to be in New York; make sure to visit “ground zero”.
  Wishing you safe travels and looking forward to reading about your trip!
  Hugs,
  Karen XOXO

 3. Hejsa

  Mette > Så! Nu har jeg smidt alt mit ynlingstøj ud på sengen og så må jeg bare til at sortere. Når der ikke kan være mere i kufferten, så er det slut :)
  Og jeg pakker helt sikkert for meget…

  Karen > I’m looking forward to sit down and relax – very much ;)

  Kh og hugs
  og godnat :)

 4. Hejsa:)
  Du er simpelthen vidunderlig og det er altid så livsbekræftende at få lov til at læse dine indlæg og se dine skønne billeder!!!
  Flyveturen,tag endelig en kjole på,der ikke strammer og husk et varmt sjal og cardigan idet air condition kan blive ulidelig koldt og det kan i den grad trigge migrænen hos mig.
  Tag sko eller støvler på som du kan smide i flyet…men husk noget til at varme fødderne i/med…vanligt ret fodkoldt.Til sidst og ikke mindst tag fodtøj på hvor,der er plads til ofte meget hævede fødder når du skal ud af flyet igen;)
  Be realistic,plan for a miracle…
  Ha en vidunderlig tur!!!
  Smil fra Sabine

 5. Hej Sabine
  Tusind tak – hvor er det dejligt at høre :)
  Og tak for dine råd til flyveturen. Jeg havde ikke tænkt på det med air condition og migræne. Det døjer jeg nemlig også med, så jeg må hellere”væbne mig” med både sjal, uldne sokker og masser af piller ;)

  Tak – jeg vil forsøge at blogge undervejs så nu får vi se om min mand vil slippe sin bærbare eller om jeg bare er TVUNGET til at købe en iPad ;)

  Knus
  Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *