Sidste jobdag inden afgang, iPad-spørgsmål og Odd Molly Pre Autum 11

Altså, det forårsvejr! Maj er ellers min yndlingsmåned, men i år er den da helt umulig… frost igen! Og i går også sne (?!?!?) Jeg er virkelig glad for at vi rejser i morgen. Og i dag er jeg faktisk (underligt nok) lidt mere rolig, selvom alt mit tøj stadig ligger spredt ud over heeeele soveværelset. Men alt det får jeg styr på i aften, ikke….?
Jeg vil forsøge at blogge undervejs, hvis jeg kan få narret den bærbare fra min mand – og hvis ikke… tjaaa, så er det jo det ultimative argument for at købe en iPad, ikke? ;) 
Er der nogen der har en iPad? Og duer den til at blogge? Jeg har nemlig læst at der bla. er problemer med at lægge billeder ind…

Odd Molly Bikette Jacket, str. 3 · Odd Molly Chrysalis Minigown, dark indigo str. 2 · Odd Molly Dolce Skirt, dark indigo str. 1
Sophie Digard tørklæde · Mentor bikerboots

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Mads og Mille har nu lagt Odd Molly Pre Autum 2011 ud og jeg må sige at det bliver en sand cardigan-fest for mig! Først falder jeg for en cardigan når jeg ser den forfra, men når jeg så ser ryggen, så bliver jeg virkelig forelsket! 
Se bare disse to godter her – Canna til venstre og Gorgi til højre:

Nyd onsdagen :)

5 kommentarer

 1. Hej!

  Först så hoppas jag att du får en riktigt härlig resa.
  Håller med dig om koftorna, jag blev helt förälskad i Canna, både den du visar och särskilt den i multi där ryggen är helt ljuvlig.

  Kram från Eva

 2. Ryggarna är verkligen vackra på de där. Så kvinnliga!
  Det snöade här också igår. Fy!!!
  Jag har ipad, men kan väl inte säga att jag gjort ett seriöst försök att blogga från den. Det lilla jag har provat har det känts krångligt med bilder, men det kanske finns smartare sätt än det jag försökt…. Jag älskar min lilla “padda” men den har definitivt sina begränsningar också!
  Ha en underbar resa!
  Kram

 3. My wonderful sons bought me an ipad for my 50 birthday. I am still getting accustomed to it but I think it is easier to travel with than a laptop.
  It is like having a giant iphone.
  Hugs,
  Karen XOXO

 4. Hej! Fina koftor!! Hoppas att du får en härlig resa
  Kramar

 5. Tak :) Så er jeg på vej….

  Kram

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *