Home… Sweet Home!

Ude godt, men hjemme bedst! Det er altså dejligt at komme hjem igen. Også selvom det er let at se at man er et par uger bagud mht. have, hus osv., skal tilpasses dansk tid og have smidt nogle ekstra kilo som dagene i usa har “beriget” mig med…
Og hvad er jeg så gået glip af? Er der sket noget spændende her i blogland? Tips om gode tilbud? Nogle der også har været ude at rejse eller…??

Her viser jeg en af mine nye tasker fra Fossil > Et mærke det på underligste vis er lykkedes mig at overse ;)

4 kommentarer

 1. Välkommen hem!

  Vilka underbara bilder du bjudit på. Fin väska och snygg outfit.
  Kram

 2. Hej

  Jamen så fin den er, lige en “Mette” taske med den lange skulderrem, så den kan sidder på skrå og armene er fri til at holde balancen med:-) Øv, at de slet ikke sælges i DK, og de sender ikke fra nogen af de lande der har dem, jeg har før kigget på dem, efter at have set dem i et blad. Nå, men min søn skal til USA til sommer, måske han kan tage en med hjem. Findes de i alm taskebutikker eller har de egne shops?

  Herhjemme er alt som vanligt tror jeg. Skjortakuten havde et brag af et udsalg i sidste uge, minus 50% på alt fredag og lørdag, og 60% søndag. Jeg fik fire OddM styles, og et par lækre brune snørestøvler fra Marlboro, så det var dejligt.

  Rejser er der ikke blevet noget af, men det kommer forhåbentlig senere i år. Jeg har en tur til London tilgode, fik den i fødselsdagsgave og så skal vi en tur ned i varmen til september, hvor ved vi ikke.

  Skønt at være hjemme, sådan har jeg det også, og børnene og hestene har du jo sikkert savnet.

  KH
  Mette

 3. Välkommen hem! Det har varit trevligt att få följa er på resan :-) Tack!

 4. Marika og Lillis goes Odd > Tusind tak skal i have :)

  Mette > Jamen, i så fald er det en “AnnetteMette-taske” og du skal være glad for at du ikke kan finde dem i Dk for du ville blive ruineret! De har bare SÅ mange flotte tasker at det næsten er umuligt at vælge. I usa så jeg kun deres egne shops, så jeg ved ikke om de findes andre steder.
  Øv, jeg gik glip af udsalget hos Skjortakuten. Men mon ikke der er flere på trapperne….? Jeg har savnet ALT, så det er skønt at være hjemme ;)

  :) Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *