Aaahhhh, en fredagstorsdag og velkommen til en ny blogger

Det her er en virkelig god uge! Arbejde onsdag og torsdag og fri igen fredag :) Selvom jeg ikke rigtig ved hvad “Store Bededag” egentlig betyder, så er jeg meget tilfreds med traditionen med at spise varme hveder om torsdagen og holde fri om fredagen… Og så skal jeg også have min lille nye is-mule-hyp hjem i aften – hurra!
I dag overskrider jeg virkelig mine tøj-grænser ved at have bukser(!!!) på. Jeg fandt disse casual pants på Ralph Laurens Outlet i USA og måtte bare se om jeg kunne vænne mig til det. Jeg synes de bliver lidt mere feminine med den lille Odd Molly guldcardigan til… når man nu har besluttet ikke altid at have kjole på ;)

· · · · · · · · ·  ♥  ♥ · · · · · · · · ·

Og så vil jeg sige 
Hjertelig velkommen
til en ny dansk blogger, Mette – som lige har startet bloggen Odd Molly and Me >
Tag et kig :)

6 kommentarer

 1. Hej! Den koftan är jättefin, tycker jag..Hoppas att du får en bra dag!! Kram

 2. Tack för alla fina inlägg från USA. Jag har varit dålig på att kommentera men det har varit så intressant att få följa med på din resa. Själv sitter jag i bussen på väg till Oslo. Har några timmar framför mig att slå ihjäl innan jag är framme….

  Hmmm, store bededag? Den har jag aldig hört talas om. Den firar vi inte här. Nästa ledighet att se fram emot blir kristi himmelsfärd om två veckor. Och vad är varme hveder????

  Nu ska jag kika på den nya bloggen!
  Kram

 3. Hej

  Tak søde Annette:-)

  Og dejligt at se dig i bukser for en gangs skyld. De er jo lidt ala mine fra dagens outfit. Man skal vænne sig til det, men netop sammen med en rigtig feminin top synes jeg det fungerer rigtig godt. Ikke noget med polobluser eller store sweatshirts, vi er jo hverken golfspillere eller jægere – men PIGER:-)
  St. Bededag er vist egentlig en sammenlægning af en masse enkelte helligdage fra gammel tid. For ikke at skulle holde fridage hele tiden lagde man dem sammen til en STOR bededag. Sådan mener jeg det er:-)

  KH
  Mette

 4. I don’t think that I noticed before the lack of pants in your wardrobe. You are right; a feminine Odd Molly top will make you look like a lady even when you wear cargo pants. I admire your wonderfully feminine style; you are always an inspiration.
  Hugs,
  Karen XOXO

 5. jeg synes du er superfin i bukser – kombineret med søde sko (kan man dog ikke se på billedet :)) og feminin overdel, så bliver det superfint. Jeg har selv et par militærbukser, som jeg bruger med fine sommertoppe – som dejlig kontrast til blondekjolerne. En af mine kolleger sagde engang at hun beundrede min evne til at skifte stil hver dag – og det er jo det, der er sjovt med tøj – at man kan skifte og lege udklædning med det :)

  Og som en note til det med store bededag, så var det ganske rigtigt en stor bededag, som afløsning af de mange små bededage, hvor ALLE så skulle holde fri – også bageren, som derfor bagte en masse hvedeknopper dagen før, så vi havde noget at spise :)

 6. Forsinket hej og tak for jeres kommentarer :)
  Vores netforbindelse er lidt ustabil, så fredagens indlæg kommer senere.

  Chatarina > Tak :) Og i lige måde!

  Nena > Selv tak :) Jeg tror det er rigtigt som Mette og Helle skriver – dagen i dag er en “samling” af flere små helligdage – og hveder, som er en slags boller, spises vist både torsdag og fredag :)

  Mette > Haha :) Fuldstændig korrekt – vi er nemlig ikke hverken golfspillere eller jægere. Det er det samme med de der “sportspiger”, som jeg kalder dem – der altid går rundt i H2O sandaler, jeans og sweatshirt. Jamen, hvad skal det forestille?

  Karen > Then you haven’t followed me close enough ;)) And thanks :)

  Helle > Tak :) Jeg har faktisk sådan nogle skinnende ballerinaer på, men jeg havde lidt travlt så de kom ikke med på billedet. Nu du skriver det der med toppene sammen med militærbukser – det var da en god idé. Må fluks afprøves ;)

  Hav en rigtig god fredag :)
  Kram

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *