Dagens Molly og en rørende sang

På et eller andet tidspunkt ender det med at jeg emigrerer. Jamen, jeg ønsker mig bare sådan lidt lunere og mindre vådt vejr. Her til morgen vågnede jeg ved larmen på taget fordi det regnede så meget!! Men – hey! Der er jo så mange ting at lave i regnvejr…. som… æhhh….  ;) I dag måtte jeg gå tilbage til tykke strømpebukser for ikke at sidde på mit job og fryse – og flere lag på lag…

Odd Molly Bikette jeansjakke · Odd Molly Sundance tank · Odd Molly Dolce skirt
· · · · · · · · · · · · · · · · ·
Jeg blev lige mindet om en af mine favoritter da de spillede denne her i radioen i går 
– åhhh, snøft – hvor ER den bare go’ (og sørgelig)


Did you ever know that you’re my hero?
You’re everything I wish I could be.
I could fly higher than an eagle,
’cause you are the wind beneath my wings.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *