Stay og go ?

Jeg har lavet et garderobe-eftersyn og stødt på nogle smukke smukke sager, som ikke rigtig er blevet brugt. Måske prøvet på en del gange, eller været på en enkelt gang – men ligesom bare bliver sprunget over…
Så nu lyder spørgsmålet: Should they stay og should they go?
Måske er der nogen der har gode forslag til noget at sætte dem sammen med – så de kan blive brugt lidt mere end ved den event, som jeg åbenbart mener de er beregnet til… ;)

7 kommentarer

 1. Godformiddag

  Uha, svære beslutninger, det er ikke mig der skal give råd, jeg er SÅ dårlig til at sælge ud, selvom tingene hænger i skabet, nogle stadig med prissedler på. Men umiddelbart vil jeg sige den grønne/brune eller hvad den nu er, husker ikke hvad den hedder, den er jeg ikke særlig vild med, men igen, vi er jo så forskellige, og du kan næsten selv bedst vurdere hvad du vil få brugt. Jeg kender det alt for godt, men som sagt,jeg har sådan et eller andet med, at er det først kommet ind, skal det blive, for tænk hvis jeg fortryder.

  Rigtig god onsdag, og flotte flotte billeder af den fine nye hest

  KH
  Mette

 2. Anonymous

  Finfina plagg! Har själv letat efter den klänningen med pärlorna så om du ska sälja o det är st 1 är jg intresserad!=)
  Blogger strular så jag får kommentera anonymt!
  House of Adela

  Kram
  Adela

 3. Hejsa :)

  Mette > Ja, det er den slags luxusbeslutninger jeg beskæftiger mig med i dag – hehe… Tak – jeg overvejer sådan set at sælge alle 3 hvis der skulle komme fornuftige bud på dem.
  Ja, er han ikke fin, min nye hyp? :)

  Adela > Kjolen med perlerne er str. 2.
  Str. 1 var meget meget smal i ærmerne, så jeg tog str. 2 for at der ikke skulle ske noget med silken.
  Men så er den nok for stor til dig??
  Hvad er der med bloggen i dag?

  KH og knus herfra :)

 4. Hej,

  Brukar läsa din blogg men är dålig på att kommentera!

  Jag är superintresserad av up-to-meism klänningen samt den blåa klänningen.
  Hör av dig till mig på mollyflickan@hotmail.se om de finns kvar och du beslutar dig för att sälja!

  Tack på förhand!

  Mvh,
  Mollyflickan

 5. Up-to-ism klänningen är ju bara helt underbar. Den står nog högst upp på min önskelista tror jag. Tycker det skulle vara snyggt att klä ner den med ljusa slitna jeans och jeansjacka kanske om man inte vill ha den till fest :-)

  Kram
  /Vivvi

 6. hej Anette
  jeg synes den i midten er aldeles vidunderlig – up-to-me ism ville jeg selv have svært ved at få brugt og den til højre har en sjov form … bare min mening :) skulle du sælge den blå i midten, så sig til – altså hvis det er en str 2 :)

 7. Godaften :)

  Mollyflickan og Helle > Jeg tror jeg har besluttet mig for at sælge alle 3, så hvis I er interesseret i at købe en eller flere må gerne maile mig :)
  (annette1968@gmail.com)

  Vivvi – du har fuldstændig ret – men det er to bryllupper jeg skal til i år. Og der er vist noget med at man ikke må have hvid/cremefarvet på til bryllup…?? ;)

  Kram
  Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *