Gulddag og Odd Molly PreFall 2011 pre-order

Ja, jeg var altså ikke én af dem der sad oppe til midnat for at forudbestille Molly’er. Og såvidt jeg kan se, burde der også være mulighed for at få fat i “ens udkårne” et eller andet sted ;) Jeg har fået nyhedsbreve fra fire shops som tilbyder denne service – se links længere nede.
I dag har jeg min lille guldcardigan på. Jeg synes den passer så fint sammen med pink – og når nu temperaturen endelig tillader det, så har jeg også bloomers på. Jeg synes egentlig jeg er liiiige på kanten til ikke at kunne bruge korte bloomers ben- og aldersmæssigt, men pyt – mine kolleger er vant til at se mig i lidt af hvert, så….

Odd Molly PreFall 2011 PreOrder:
Klik på logo’et og for at komme til shoppen :)


9 kommentarer

 1. Pretty outfit, you look lovely indeed!

  Stor kram!

  Mxx

 2. Whoops, mean’t to say that I love your cardigan Annette, where is it from?

  Stor kram til dig!

  Mxx

 3. Hej

  Jamen jeg sad heller ikke oppe, det kunne jeg ikke finde på. synes altid det lykkes at finde de styles man gerne vil have alligevel. Har nu heller ikke tjekket kollektionen ordentligt ud, synes det er alt for tidligt, skal man nu ikke lige nyde sommeren og alt sommertøjet først. Sådan har jeg det, og med de mængder jeg har, så kan det godt lade sig gøre, selvom man ikke forbooker.

  Du kan SAGTENS bruge de korte bloomers. Du har jo de fineste slanke ben, så ingen problemer. Hvad skal sådan en som mig så gøre, med kæmpe tykke ben, umuligt at få støvler der kan lukkes osv – jeg hopper i bloomers alligevel, mine ben og alder til trods:-)

  Hvis du skulle støde på en jeansjakke og et par jeans fra spring på udsalg, str 3, så må du meget gerne tippe mig. har ledt og ledt, men ikke fundet dem

  KH
  Mette

 4. Hi Little Miss Norway
  Thank you :)
  The cardigan is (of course) from Odd Molly, if that’s what you mean.
  I bought it at Psyche.co.uk
  Kram til dig også :)

  Hej Mette
  Jeg har prøvet at sidde oppe én gang og der var varen udsolgt alligevel.
  Nå, men det er nu heller ikke fordi der er vildt meget at komme efter. Der er en kjole jeg er lidt lun på, men den koster næsten 3 tusind, sååå…
  Tak for det med bloomers. Det er mine knæ, jeg synes er grimme.
  Ejjjj – jeg har lige solgt min jeansjakke i str. 3 fordi den var lidt for stor til mig. Jeg synes godtnok ikke jeg har set den nogle steder. Har du tjekket hele min linksamling til webshops?

  KH Annette

 5. Mette – Fashionforme.dk har den. Men vist kun i str. 1 og 4 og ikke på udsalg (endnu) ;)

 6. Ja, det var jo ærgeligt men den må også have været for stor, når jeg kan klemme mig i en 3. Jeg synes den skal sidde helt til, der er jo stretch i. Håber du finder en 2.

  Men JUBI, en god bekendt fra Ts, som jeg mailede min nød til, har lige nu været i Bahne til førudsalg og fik den sidste str 3 jakke til mig:-) Dejligt dejligt, og skønt at der findes nogen der gider den slags. Og ja, det var så til minus 50%:-)

  KH
  Mette

 7. Jeg synes egentlig ikke den var helt vildt for stor – men jeg kan heller ikke li’ den sidder alt for stramt. Jeg har fundet en str. 2 (tak til Trendsales)

  Ih, så heldig du er. Fedt! :)
  Førudsalg i Bahne? Hvornår er der så rigtig udsalg?

  KH Annette

 8. Oh I can’t remember that cardigan, but have to admit it looks perfect with your outfit!

  Wishing you a lovely day!

  Mxx

 9. Hej

  Det ved jeg faktisk ikke , men mon ikke det er fra idag? De starter altid med en aften for medlemmer af kundekartoteket. Man bliver inviteret fra 18-21, hvor der er 50% på ALT.

  Jeg har slæbt poser hjem derfra, men i år kunne jeg ikke selv komme afsted, godt det samme, for det kunne være blevet rigtig dyrt og det har jeg ikke råd til

  KH
  Mette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *