Odd Molly PreFall favoritter og Fall-forventninger

I dag kommer der ingen “Dagens Molly”. Den er bare for kedelig… I stedet har jeg siddet og luret på PreFall og må (overrasket) erkende at der er nogle favoritter. 

Den ufatteligt smukke Multi Anglaise Tunic, som jeg dog synes er alt, alt for dyr 
(lige indtil jeg ser den “live” og bare må eje den ;)

Den sjove og smukke Sigh Skirt
(som jeg forventer ikke stritter så meget på mig som på modellen – ja, jeg ved det er optimistisk når mine hofter er meget bredere)

Den lækre Sigh Dress
som er “hverdagsagtige with a twist” og sikkert fantastisk med brune eller sandfarvede støvler.

Og den lette og enkle Sigh Blouse,
som jeg forestiller mig at kanon flot opknappet med en sandfarvet top under og til jeans

: : : : : : : : : : : : : : : : : : : :

Odd Molly Fall 2011

Inde på Odd Molly’s hjemmeside ligger der packshots af nogle af delene fra Fall 2011 og det ser jo også lækkert ud. Især er jeg glad for de nye farver, brun og græsgrøn. Ja, nye og nye – men det er i hvert fald noget tid siden de er set i OM’s kollektion.

Se lige disse smukke silkesager og strik. Selvom vi først lige skal igang med sommertøjet, så KAN man næsten ikke undgå at glæde sig til at krybe i sådan en vamset strik og finde sine Primeboots frem…. mmmmmm….
5 kommentarer

 1. Godmorgen

  Og øv, jeg sad sent i aftes og skrev et langt svar her til dig, og så forsvandt det da jeg trykkede send.
  Men essensen var , at jeg slet ikke kan forholde mig til at modtage efterårstøj i juli måned, vi er jo knapt kommet i sommerkjolerne endnu. Jeg har svært ved at se hvorfor man hele tiden skal glæde sig til noget der kommer, istedet for at nyde nuet.
  Jeg ved der er mange der elsker forudbestillinger, og når nye kollektioner bliver frigivet, og det er helt fint og forståeligt, det bliver vist bare aldrig mig. Og jeg er såmænd altid endt med at få de styles jeg gerne ville alligevel.
  Men flot ser det ud, silkesagen måske ikke velegnet til str 3/4, synes den ser tight ud, strikken i brun er smuk, minder meget om Mulholland tror jeg den hedder, den har jeg i flere farver og elsker den. Den sorte blondeunderkjole er også rigtig flot, så alt i alt, der er noget at glæde sig til, når altså den alt for korte sommer er vel overstået:-)
  Ha en dejlig dag og god weekend

  KH
  Mette

 2. Hej Mette

  Ja, det er lidt underligt med den der besvarelses-funktion. Den er meget ustabil i øjeblikket.

  Jeg er helt med på hvad du mener med at nyde nuet, men jeg synes sommerkollektionen har været så ynkelig at jeg bliver så glad for den de kalder PreFall kommer til Juli. Egentlig kunne den hedder High Summer for det ER jo sommertøj (ifølge mig) ;)

  Rigtig god weekend/Pinse til dig :)

  KH Annette

 3. Hej Anette,

  Det lader til, at der er lidt forvirring i hele Odd Molly-miljøet om leveringen af Pre-Fall. (som du har ret i, måske burde hedde High Summer) :-) Da vi bestilte varene, fik vi at vide at leveringen var 15.-30. juni, så det går vi stadig ud fra, holder stik – men vi har godt bidt mærke i, at andre siger at leveringen kommer i Juli. Så forvirringen er total.

  En lille godbid af en information, som selv Odd Molly ikke engang nævner på deres hjemmeside – og som er én af årsagerne til, at vi holder på, at leveringen kommer i Juni – er at de i år faktisk har lavet en ekstra-kollektion, som – ifølge vores oplysninger – kommer på lager mellem 15. juli og 1. august.
  Den hedder Odd Molly Classics og indeholder modeller (mest basisting) fra Odd Molly’s allerførste kollektioner. Der er nogle rigtig søde ting i mellem :-)

  Derefter kommer Fall – som skulle begynde at komme på lager i august/september.
  Så hvis Pre-Fall først skulle komme til Juli, ville der være meget lidt tid til ekstrakollektionen, Odd Molly Classics.

  Til gengæld ligger modellerne på Odd Mollys hjemmeside under “Fall”, så det kan være, at de sidenhen har slået de to kollektioner sammen – og at det er os, der tager grueligt fejl.

  Nu får vi se :-) – Der er i hvert fald masser at glæde sig til.

  Tak for din altid fine blog :-)

  :-)Lone

 4. Urgh! Jeg ville altså så gerne kunne rette, at jeg manglede et “n” i dit fornavn!

  :-)Loe (hihi)

 5. Hej Lone

  Wauw – det lyder forvirrende med alle de datoer. Men også meget spændende! Jeg glæder mig til at se Classics-kollektionen :)
  Jeg kommer nok aldrig helt til at forstå OM’s billed-hysteri. Tænker da at det er en fordel for dem at deres forventningsfulde kunder kan se hvad de skal spare sammen til ;))

  God weekend :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *