Sølvfredag og endnu mere udsalg

Migrænen (arrr, måske bare en meget voldsom hovedpine) synger på sidste vers og jeg har slæbt mig ud af sengen og under bruseren her til morgen. Jeg giver ikke op! Fredag er ugens bedste dag og jeg er optimistisk (selvom der øser ned). 
Jeg skulle jo indvie mit seneste udsalgskøb: sølvleggings fra Odd Molly! Og hvad fandt jeg så lige allerbagest i gemmerne i skabet… jep, en fuldstændig matchende ældgammel sølvtop fra Philosophy. De her leggings er intet mindre end fantastiske og jeg kan mærke jeg kommer til at bryde mine egne regler igen. Jeg er tvunget til at købe dem i guld også! ;)

Odd Molly Ka-ching wrap, mid. blue str. 2 · Odd Molly Dolce skirt, indigo str. 1 · Odd Molly Pointelle Leggings, silver str. 2
Meget mere udsalg!
Så er udsalget begyndt hos Schack og Thorsted :)

: :    : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :    : :

Rigtig god fredag :)

3 kommentarer

  1. De er super lækre! Kiggede efter dem på dit link, men kunne ikke finde dem – kan man se dem i webshoppen? Kh Anne

  2. Hej Anne
    De er købt hos Bohemian, men du har ret… der er ikke flere i shoppen.
    Mener dog bestemt de har dem hos Lisen.dk

    KH Annette :)

  3. ØV – nå men iøvrigt en skøn side du har – har aldrig set én der har så meget lækkert Odd Molly tøj ;0) Kh Anne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *