Endnu en go’ sommertunika

I dag har stået i hestens tegn og endnu en dejlig isbamse er flyttet ind! Vi har tilbragt 6 timer i bilen med en hestetrailer bagefter. Det er noget der sætter ens tålmodighed på en prøve. Der har heldigvis øset ned det meste af dagen, så det gør ikke så meget at sidde spærret inde på den måde ;)
Jeg viser lige lidt billeder fra i går. I min udsalgs-feber mødte jeg denne dejlige lette sommertunika fra Object, som også passer helt perfekt til mine nye ynlings-sølvleggings…

Nyd lørdagen! :)

7 kommentarer

 1. What beautiful sale bargains you have found, where did you get the leggings, I have not seen them on any website? Louise x

 2. jättesöt tunika! Fina bilder!

 3. Hej, jeg går og venter på en Silk Sleeveless i military som jeg har bestilet og har nu forelsket mig i dine fuld bloomers – kan de to ting mikses? Har du prøvet det? Jeg har endnu ikke set kjolen/tunikaen i virkeligheden, men synes at nogle af farverne går igen i bloomernes (bl.a. lilla, beige og rosa) – men er det en dårlig kombi? Mange hilsner Anne

 4. Du må undskylde at jeg sådan spørger dig – men du har jo begge dele og har super tjek på det der – hvis det kan gå sammen, skal jeg nemlig have bestilt de bloomers meget hurtigt ;0)

 5. HEj

  Superfine udsalgsting, håber at der er noget tilbage når jeg skal derud på torsdag men det er der nok næppe.
  De grå sølvleggings, er de lige så store i str som full bloomers?

  Tillykke med endnu en hest, sikke en flok du har, det må være dejligt.

  Ellers synes jeg efter den første måned som blogger, at det er meget op ad bakke. Hyggeligt at lave de små indlæg, men ærgeligt at der stort set aldrig er nogen der læser eller kommenterer dem. Men sådan er det, og jeg kan jo bare lade være hvis ikke jeg gider:-)

  KH
  Mette

 6. Godmorgen .)

  Louise > Thank you. I got the leggings at http://www.bohemiandamesmode.nl but I think they’re out. You can get them at http://www.lisen.dk :)

  Casaofmia > Thankyou :)

  Anne > Du er velkommen til at spørge :) Jeg er bare glad for at kunne hjælpe. Jeg synes full bloomers går fint sammen med Sleeveless i military. Farven dark magnolia går også igen i begge :)

  Mette > Tak. Der var ret meget tilbage hos Øvad, så mon ikke det går ;)
  De grå sølvleggings er mindre i størrelsen en Full bloomers. Jeg har dem i sølv i str. 2 og de andre i 1.
  Mht. hesten, så har vi solgt to og fået én aflivet, så vi har faktisk reduceret bestanden ;)
  Det ER op ad bakke som ny blogger i starten… desværre… Du kan godt regne med at dine indlæge bliver læst. Folk er bare ikke altid så gode til at kommentere. Og som du selv har oplevet, så kan der også forekomme besvarelsesproblemer.
  Keep up the good work, dear ;))

 7. Tak, Annette ;0)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *