3 kommentarer

 1. Hej

  I så fald er jeg også langsom, men mon ikke vi når det:-)

  Idag ringede min søn hjem fra NY. Han stod i en Fossil butik og var ved at købe taske og pung til mor:-) Jubi, jeg havde jo spurgt, men forventede ikke at han ville få det gjort så nu glæder jeg mig bare helt vildt. Det blev den model du havde på billedet forleden, i en grå farve, hvis ellers jeg forstod ham ret. Der var så mange jeg ku lide så………Og han købte også pungen der matchede , rigtig dejligt.

  Har forøvrigt et spg. Jeg har fået mail fra Tina, Værløse. Hun siger at der ikke er mulighed for at vælge identitet som anonym på min blog, når hun vil kommentere? Ved du noget om hvorfor det mon er sådan og hvor man kan henvende sig for at få noget support? Det ville jo være træls hvis det forhindrer nogen i at skrive

  På forhånd tak

  KH
  Mette

 2. Hej Mette
  Jo, det gør vi :)
  Ej, hvor fedt han har købt taske til dig. Du kan godt glæde dig :)

  Uha – det der tekniske har jeg ikke styr på, men du kan prøve at søge på google + blog + besvarelser, så kan du finde frem til hjælpeforum hvor der sidder nogle nørder klar til hjælp ;)

  KH Annette

 3. Mette – når du er på forsiden af din blog, så prøv at klikke på “design” i øverste højre hjørne. Når du kommer derind, så klik på “hjælp” i øverste højre hjørne. Så kommer der en søgefunktion frem :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *