Odd Molly Fall & Winter 2011

Jaja – det er måske lidt skørt at jeg her midt i sommeren sidder og savler over tøj fra en kommende kollektion. Men som jeg tidligere har skrevet, så er jeg sådan set ligeglad med om det kaldes “Prefall”, “Classics”, “Fall” eller “Winter”. Jeg ser bare på det som en ny spændende kollektion. Her er sidste nyt fra Deepfling “over there”. Og ja, jeg synes i hvert fald det ser top-lækkert ud! :)


5 kommentarer

 1. Hei søte du. Har du odd Molly crochet jacket? I såfall kan du si noe om størrelsen? Lurer på om den er normal eller stor i størrelsen. Mvh Laila

 2. Hej Laila
  Nej, jeg har den ikke – men jeg har prøvet den. Jeg synes den er stor i størrelsen og lang på ærmerne.
  Jeg har prøvet den i str. 2, men ville nok vælge en str. 1.

  :) Annette

 3. Hej Annette.
  Jeg har lige købt den sorte nederdel i str 2 hos ” scack og thorsted “i fr.sund,og den er hel vild flot :)Vil sige den er rummelig i str og jeg bruger jo str 38-40. God Week-end.
  Knuz fra Tina i Værløse.

 4. Hej Tina
  Ej, hvor spændende! Hvordan sidder den? Stritter den meget?
  Jeg er helt vildt i tvivl om hvorvidt jeg skal bestille den… ;)
  Knus :)

 5. Hej Annette :)
  Synes den sidder flot. Har sat den på hoften og der falder den rigtig fin. Har set nogle af de nye styles der kommer senere og der har Scack og thorsted købt nogle rigtig flotte :)Så hold øje med webshoppen.
  Ps. Jeg bor kun ca. 25 min fra fr.sund så det er nemt at køre forbi og prøve før køb.
  Knuz Tina( Værløse)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *