Aktive dage i før-sommerferie-tiden samt udsalgstips

Ja, det skete så ikke… altså det med at sommeren skulle komme i går. I hvert fald ikke i Nordjylland. Eller måske var det bare fordi den blæste væk (!?!?) Men selvfølgelig er der ikke noget der er så skidt at det ikke er godt for noget. Så i går fik jeg redet to heste på tur, luget hele haven, vasket alt tøj og støvsuget hele huset… Jooo, man får virkelig meget tid når ens børn er på før-sommerferie ;)
I dag har jeg fundet en gammel chokolade-sag frem. Den havde jeg helt glemt da den havde gemt sig under en kjole jeg aldrig bruger. Hmm… måske er den lidt for brun til at være sommer-agtig…??
Nu vil jeg køre på arbejde og se frem til i aften hvor vi skal ride igen og bagefter spise SUUUUUUSHIIIIIIII   :))

 Odd Molly Canna cardigan, powder str. 2 · Odd Molly Spoiler Skirt, chocolate str. 1 · Stylebutler silketop · Fly London sandaler

Og så lige et par tips
Bohemian har minus 40% på alt – se her >>

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Hos Hollys Dollroom er der halv pris på alt – se her >>

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Nyd den sparsomme sommer!  :)

4 kommentarer

 1. elsker farven på skørtet, så hvis du alligevel ikke bruger det, så sig endelig til, hvis du vil af med det ;) men den ser da perfekt ud til dig, og sommer eller vinter – brunt er altid flot :)
  kh
  Helle

 2. Hej Helle
  Ja, jeg skal nok sige til ;) – men jeg bruger det jo om vinteren under kjoler osv. Havde bare helt glemt det – og synes jo det er så fint ;))
  KH Annette

 3. Hej Annette,
  Jeg synes det er väldigt flot med den chokoladebrune om sommeren. Og du har jo kombineret det med beige, som lysner det hele lidt. Jeg bruger selv brunt om sommeren også, gerne med rust-farver, tyrkist, khakigrön eller lignende. Man bliver så flot gylden når man har fået lidt farve af solen. Om vinteren kan jeg lide at kombinere med sort.
  Knuser/ FinaTina
  ps google vil ikke lade mig kommentere med mit konto lige nu, så jeg står som anonym i stedet, sorry…

 4. Hej Tina
  Ja, det er også rigtigt. Jeg synes bare lige pludselig den virkede så vinteragtig ;)
  Google er lidt underlig i dag, synes jeg. Jeg kan heller ikke lægge flere billeder ind..??
  Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *