Prøvning af Odd Molly Sigh nederdel

Wauwww, der er varmt i dag!
Men jeg ville altså lige vise Sigh sammen med Canna. Det synes jeg bare er sådan en fin kombination. 
Men det kostede godtnok sved på panden ;)
Jeg har Sigh på i en str. 1 og ja, den stritter altså… såvidt jeg kan se på diverse modelbilleder, er det meningen – også selvom det ikke er flatterende for mine brede hofter ;)
Jeg har foldet elastikkant og trukket nederdelen lidt ned på hoften og væk fra taljen. Sådan synes jeg den sidder bedst. Tænker at den nok kan trækkes længere ned og dermed virke længere til vinter når man har støvler på!
Nederdelen er også super med en lille Rosemunde sommertop – viser billeder af den kombination senere ;)

Odd Molly Canna Cardigan, lite powder str. 2 · Odd Molly Sigh nederdel, almost black str. 1

Og her er vores nye is-mule, Áki (udtales auki) 
Her hilser han på Jór og Brellir :)


God sommeraften!
Husk at deltage i lodtrækningen :)

6 kommentarer

 1. The skirt looks absolutely perfect on you. There will be much use for Sigh Skirt throughout the year with boots, tights and leggings and so many choices of cardigans.
  So nice to see the horse photos…they are beautiful animals.
  Hugs from Canada,
  Karen XOXO

 2. Vad fint det var med Sigh skirt och Canna tillsammans.
  Kram

 3. Hej Annette!
  Hvor er den altså flot på dig den nederdel! Lækker kombo med Canna. Nu ærgrer jeg mig helt over at jeg aflyste min forbokning. Øv… :-) Jeg var nemlig lidt i tvivl om hvad jeg skulle kombinere den med og tænkte så at måske får jeg den så ikke brugt. Og den er for dyr at købe her i Europa for mig lige nu så jeg må vente.
  Dejligt med billeder af hypperne! Dem må vi helt bestemt forbi og hilse på når vi kommer der over af… Lover at tage både slik, æbler og gulerødder med… ;-)
  Kram/Tina

 4. Karen > Thank you :) I sure agree with you about the use ;))

  Hilde > Tak – jeg synes også farverne matcher fint :)

  Tina > Tak. Er der igen steder du kan få fat i den. Hvad med FullCircle – det er da fordelagtig med den lave dollarkurs ;)
  Ja, hypperne er så søde og vi har så meget fornøjelse af dem. Vi døjer bare sådan med insekter i øjeblikket og det er jo lidt ærgeligt når vi skal på tur ;) I er velkomne til at komme forbi :) Rider du? Så kan vi jo tage en tur… Forresten, så har vi lige solgt den en hest – Brellir (den lyse) til en pige i Sverige – lidt sjovt, synes jeg.

  Kram :)

 5. hej søde
  hvilken str. canna er det du har på? jeg har samme problem som hende på trendsales, som skal vælge enten 1 eller 3 … jeg hælder mest mod 3…. da jeg er en stor medium ….
  vh
  Helle

 6. Hej Helle
  Jeg har str. 2 på – og som jeg skriver til pigen på TS, så kunne jeg måske godt bruge den et nr. mindre. Det er altid det der er så svært når man ligger lige mellem to størrelser. Hvis du har flere ting i str. 3 (andre strik) så ville jeg måske nok tage en 3’er ;)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *