Prøvning af nye gyldne leggings

Hej sommer
Vejret er langt om længe blevet rigtig godt, så det bliver et hurtigt indlæg da jeg skal skynde mig ud igen :)
Jeg vil bare lige vise mine nye fine guldleggings som jeg fandt på udsalg hos Lisen.dk >
Jeg var meget begejstret for mine sølvleggings, men må sige at de her faktisk er endnu bedre idet de matcher lidt mere – bla. powderfarverne. Jeg har her en str. 2 på og de er bestemt ikke store i størrelsen. Tænker faktisk på om jeg kunne have brugt en 3’er og det er vel at mærke selvom jeg har Full Bloomers i str. 1 (!?!?)

Odd Molly Sundance Cardigan, lite military str. 2 · Odd Molly Sleeveless, lite military str. 1 · Odd Molly Pointelle leggings, vintage gold str. 2
Våga armbånd – også fra Lisen.dk >
Her har jeg sat dem sammen med Chrysalis i powder og Sundance i pink :)

Miauw!
– husk lodtrækningen >, hvis du ikke allerede er tilmeldt ;)

3 kommentarer

 1. Hej

  Hvor er de superfine, men jeg kan ikke finde dem hos Lisen? Har lige fået dem i sølv, men du har helt ret, de gyldne passer bedre til alle de douche og sarte farver, så sådan et par ku jeg godt bruge også- Kan nu ikke rigtig have noget på pt, jeg har simpelthen så ondt i maven, og skal faktisk ned og have kigget efter om de skulle have lave noget ravage i mit underliv da de opererede mig. Med en læge i huset kan man jo heldigvis få den slags gjort om aftenen også:-)
  Håber snart at jeg får de bedre, det er ikke særlig sjovt at holde ferie på denne måde.

  KH
  Mette

 2. Hej Mette
  Ja, de er bare så fine :) Er de ikke hos Lisen? Kan de være udsolgte allerede?
  Det er bare så synd for dig! Håber det går fremad i dag. Der var forhåbentlig ikke sket noget med underlivet??
  God bedring.

  KH Annette

 3. Hej Annette!
  Hvor er de pæne på dig! Men så irriterende at der kan være så stor forskel på størrelserne. Jeg har dem i sølv str 0 og multi i str 1, det havde været bedre hvis det var omvendt, for jeg giver dig helt ret i at multi er meget større i størrelsen.
  Jo jeg har redet men efter en trafikulykke er det meget begrænset hvad nakken klarer så… Men muligvis en kort stille tur… Ellers er min ældste datter nok interesseret… Nu er vi jo sjældent ovre på den side af Storebælt, men jeg siger til når vi er i nærheden.
  Tak for tipset om Full Circle, jeg troede faktiskt de var udsolgt overalt, men jeg skal lige ind og kigge!
  Kh/Tina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *