Hvad er Gilded og Kahlo….??

Det er åbenbart navnene på en cardigan og en kjole…. :)
Lidt underlige, men ellers nogle meget meget fine styles!
Endnu en gang må jeg sige at jeg synes det er lidt fjollet at man kalder det en efterårskollektion når den kommer her midt i sommeren. Kunne man ikke bare kalde den eks. “2. hovedkollektion”. Der er jo også både en pre-spring, en spring, en summer, en pre-fall og nu også en Classic!  Og når Fall kommer nu og der ikke er efterår….. ej, hvad er det jeg skriver…. det er måske efterår… måske er det derfor sommeren slet ikke er her. Måske er det bare mig der ikke forstår noget som helst… hmmmmmm….

Det blev bare til et mærkeligt indlæg – og jeg ville egentlig bare skrive at jeg synes de her tøj-ting er meget fine. Og at du kan se mere på DeepFling’s blog her >>

Jeg har lige været ude at ride og nu smider mig foran tv’et og håber på 
en god svensk serie som Beck eller Vallander ;)

Hav en god aften! 

2 kommentarer

  1. Jag tror att Kahlo fått namnet efter denna kvinnan: http://sv.wikipedia.org/wiki/Frida_Kahlo
    Du kan kolla här om du blir klokare på Gilded: http://www.thefreedictionary.com/gilded
    Kram

  2. Næææh, så fint! :) Ja, det havde jeg jo ikke tænkt på ;)))
    Tak for det.
    Kram

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *