Kun 2 dage tilbage og hvor er du??

Snart ferie – hurra!
I morgen er sidste arbejdsdag inden 3 ugers ferie. Så er jeg vist også den sidste blogger der skal nyde friheden :) Måske skal bloggen også holde en lille ferie…?? Der er så stille herinde i øjeblikket – og selvom jeg kan se på min counter at der er rigtig mange besøgende, er der ingen kommentarer…?? 
Det er jo ikke fordi du skal kommentere fordi du kigger – men nogle gange mangler jeg bare lidt motivation til mine indlæg, så det ikke bare bliver flere dages monolog… ;) 

Men nu kan jeg jo lægge ud med at stille dig et par spørgsmål:
Holder du ferie?
Hvor er du og hvor længe?
Og hvad er dit yndlings-sommertøj?

Håber du vil tage dig tid til at svare – måske bare på et af spørgsmålene :)
Og du er selvfølgelig også meget velkommen til at spørge mig om noget.

Hav en super dag! 
 
Odd Molly Hookup sleeved tunic, lite military str. 2 · Odd Molly RAF, dark berry str. 2 · Odd Molly Pointelle leggings, vin. gold str. 2

17 kommentarer

 1. Läser varje dag men nu på semestern har man liksom inte tiden att sitta vid datorn lika mycket för man vill vara ute. Kan ju vara därför det blir lite mindre kommentarer…

  Självklart svarar jag dock på dina frågor :)

  Jag är redan inne på min andra semestervecka av 6 och njuter i solen. Nästa vecka far hela familjen till Öland i Sverige. Mitt bästa och mest använda plagg i sommar blir nog Odd Molly Wunder underdress i mid pink som är så skön när det är varmt :-) Den blir det nog idag på utflykt

  Ha en riktigt skön semester
  Kram
  /Vivvi

 2. Oj, vad Google Translator är dåligt ser jag, hoppas du förstår vad jag skrev…

  Kram igen
  /Vivvi

 3. Godmorgen Anette!
  Jeg vil lige give dig lidt medvind! Jeg læser og især ser på din blog hver dag. Du har så meget smukt tøj og du ser altid helt fantastisk ud.
  Jeg holder ferie hjemme i Silkeborg, men vi drager op i det nordjyske næste uge, når min mand også får ferie. Så håber vi dælme på noget godt vejr! Jeg har handlet en del her i ferien både udsalg og 2 par fede Mos Mosh cheryl cargo (der desværre ikke er på udsalg). Nogle skønne mollies er det også blevet til og noget helt nyt (i hvertfald i min verden) et par Swedish hasbeens. De er altså supersøde.
  Ha en god ferie!
  Knus Lykke

 4. Hi Annette,
  Good Morning :)
  I read your blog everyday… you know that ;)
  Well, in my vacations i’ll be a few days in Stockholm, and some weeks here in the beach with my family.
  The perfect outfit is a summer romantic dress, or leggings with a tunic.
  Hugs, and visit me in my blog ;)

 5. Hej Annette,
  Jeg læser også med hver dag og er rigtig glad for din blog, men er desværre ikke så god til at få kommenteret – undskyld.

  Jeg har haft en uges ferie, hvor jeg var på Bornholm og nu er jeg på job i denne uge og så 2 ugers ferie. Turen går vist bare til Jylland tror jeg.

  Har shoppet lidt på udsalg, men ikke det store.

  Håber du får en skøn ferie!

 6. Hej Annette

  Jeg har ferie nå, og 2 uker til. Neste uke reiser vi hjem till Norge og mine foreldre. Nå og siste uken er vi hjemme i Sverige. Favorittklär når jeg er hjemme er bloomers og spoiler underdress (om det er varmt)
  Klem

 7. Hej Annette,
  Läser ofta din blogg :)
  Just tunikan du har på dig idag har jag nu (lite sen) först fått upp ögonen för….. är den rymlig runt stussen???? (Mitt ständiga bekymmer)

  Här firar vi semester några veckor till, far till stranden och simmar, slappar och försöker göra lite nytta då och då….. Vi har 4 norska skogkattor och 3 hundar så vi reser inte så mycket och så långt men en dag på Gröna Lund skall lilla dottern 7 år få :)
  Pefketa sommarstassen är kanske leggings med en liten tunika eller klänning. Eller shorts och t-shirt :)

  Ha det gott

  Kramar

 8. Hallåj!
  Jag läser också varje dag… men har nästan gått in i semesterkoma här så därför blir det inte kommentarer varje dag! Tredje veckan på semestern är det redan och jag är ledig i fyra veckor till faktiskt. Nu är vi på vårt sommarställe och njuter av att bo vid vattnet, bada, sola, paddla kanot och åka båt…. Andra halvan av sommaren ska vi greja med huset och ta en tur till Stockholmsområdet är det tänkt.

  När jag är på landet blir det mest väldigt bekväma strandkläder – i år t ex hookup sleeveless, Angelou dress, fonda, och en underbar mönstrad mjukisklänning från maestress selectif som jag inte minns vad den heter….inget fancy, bara bekvämt!
  Kram

 9. Hejsa:-)
  Work work work, men har dog en uges ferie tilbage(hvor jeg skal male træværk!) yndlingssommertøj er klar denne kjole: Odd Molly – 757 – Imprime sleevelss dress, chalk. den er super behagelig at have på i varmen ( når der er varmt!) plus den er flot på. God dag

 10. Hello,
  I look forward to reading your blog everyday and seeing how you put together your clothing. You have a wonderful sense of style! Now i am very envious of those beautiful pointelle leggings. I will be on vacation at the end of August for 1 week with. Travelling to the Bahamas with my family for fun in the sun at the Waterslides at Atlantis.
  Enjoy your vacation!
  Big Hugs to you!
  Karen XOXO

 11. Hej

  Jeg læser skam også med hver dag, men som du kan se af mit indlæg idag på min blog, er jeg lidt indisponibel pt-.

  VIl ihverttilfælde ønske jer en rigtig god ferie, vores er desværre slut og stort set gået med sygdom og indlæggelser desværre. Håber i bare får godt vejr og gode dage man kan tære på efter sommeren. Vi håber på en ny chance sidst i august hvor vi rejser en tur sydpå

  KH
  Mette

 12. jamen Annette, jeg er jo lige her og skal nok holde det danske blog land i gang den næste uge, før jeg går på ferie. Hvor ferien går hen aner jeg ikke endnu – er totalt ved at gå i panik, men min mand mener han har styr på det?

  sommersæt? – se på min blog :) jeg har netop reserveret et par lilla gamascher – glæder mig for vildt :) og skal da også have prøvet min canna cardigan, som netop kom i går :)
  kram fra Helle

 13. Hej tittar in här någon gång i veckan just nu.
  Är mycket ute och hoppar fallskärm så jag varken bloggar eller läser andras bloggar varje dag nu på sommaren.
  Jag kommer inte ha semester i sommar då jag ju bröt benet förra sommaren och har varit hemma länge från jobb.
  Vi var i Stockholm ett par dagar förra månaden och lyssnade på Bryan Adams.
  Kommer ha semester i höst istället och då åker vi kanske till Sardinien.
  Den perfekta sommaroutfiten för mig är Odd Mollys Runaway dress eller Smirk frill dress och solbruna ben.
  Eller vita capri byxor med en snygg top.
  kram

 14. Hej Anette,

  Jeg elsker at læse dig Blog og fantastiske billeder!
  Vores sommer bliver hjemme i år – vi har nemlig købt os en lille hundehvalp ;-)
  Mange varme sommer knus fra Helena

 15. Hej! Jeg har lige været et smut i Danmark og besøge lidt familie. Var i Tivoli med børnene og lidt andet småt og godt. Fandt nogle billige swedish hasbeens i København, det blev jeg glad for! Om et par uger tager vi til Gotland og holder ferie i telt i rigtig middelalderstil. Det gør vi hvert år og glæder os meget hver gang. Inden vi tager afsted skal jeg have syet noget mere tøj til os alle, vi vil jo være fine derovre med lidt nygamle styles. Jeg designer og syr selv alle vores ting. Har familie som har redet i ridderturneringerne, men vi er ikke selv med derovre med heste. Det er ren fornøjelse.
  Mit bedste sommertøj, puha det var svært… Jeg bruger mine velourshorts fra Odd Molly meget på her hjemme, men ellers er jeg glad for tynde bomuldskjoler tex damask dress. Hvis det er meget varmt er det bedre med et linned. Kan godt lide leggings for det er så let at variere. Regndage og når det er køligt tager jeg gerne Odd Molly jeans på. Synes også en af mine hæklede cardigans bliver brugt meget i stedet for jakke.
  Knus/Tina

 16. TUSIND TAK, KÆRE LÆSERE! :))
  Det var lige hvad jeg trængte til! Dejligt at høre fra jer :)
  Tak for ferie- og tøjbeskrivelser.

  Bettina > tunikaen er rummelig i størrelsen. Og der er god plads om bagdelen. Jeg er rimelig bred og den sidder løst på mig :)

  Hav en rigtig god dag, allesammen :)

  Kram
  Annette

 17. Tack för ditt svar :) Ha en riktigt skön helg! Kram

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *