Tak og Sigh igen :)

Tak, søde læsere :)
Jeg blev så glad da jeg så alle jeres besvarelser her til morgen! 
Dejligt med respons og underholdende at læse om hvad i går og laver :) Skønt!

I dag viser jeg nogle billeder fra i forgårs da vi havde en smuk solnedgang. Jeg havde fundet en ældgammel sommertop fra Munthe plus Simonsen i skabet og silkebåndet på den matcher mønstret på Sigh helt perfekt. 
Et fint sommersæt, synes jeg…

 
Odd Molly Sigh nederdel, almost black str. 1 · Odd Molly Grandma, powder str. 1 · Munthe plus Simonsen top

Nyd fredagen! :)

2 kommentarer

 1. Ja det der passede rigtigt godt sammen! Også smadder flot med din grandmas i powder til. Jeg har længe tænkt på at finde en i den farve men fra forårets kollektion blev det en i dark berry i stedet for. Havde nemlig allerede lys lyserød, lila og postkasserød så… Syntes jeg ville have en mørk farve så det stod mellem den i dark berry og den i almost black som jeg har set du har. Jeg blev nemlig inspireret af dig til at købe silkekjolen nymph strap dress i cherry som du også har. Du viste den i efteråret med din sorte grandmas til og jeg faldt fuldstændigt for den og ledte overalt indtil jeg stiftede bekendtskab med lisen som var så søde at sende en til mig rigtigt hurtigt så jeg nåede at få den inden nytårsaften :-) du havde den på for nylig til et bryllup, så vidt jeg husker?!
  Tak for al inspiration Annette, det er dejligt!
  Knus/Tina
  Ps, ja, jeg red som barn men ikke mere efter en trafikulykke. Min ældste datter red nogle år men er holdt op nu.

 2. Hej Tina
  Tak for din ros :)
  Du har da vildt mange Grandmas. Kan du nå at bruge dem? ;))
  Den er garanteret smuk i farven dark berry.
  Jo, jeg havde Nymph på til bryllup. Det er blevet min mands yndlingskjole, siger han :))
  Rigtig god sommer!

  Knus
  Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *