Fredag på farten og et Wish Board

Kender du det….?
So many things – so little time…!?
Jeg har været i gang med at prøve at lave en organisering. Altså forstået på den måde at sortere efter “most wanted”. Jeg har set flere der laver et “Visionboard”. Det er en god idé! Men for at ordet ikke skal smage så karriereagtigt, så kalder jeg min lille organisering for et WISH BOARD i stedet for. Jeg har opdaget at det også er en fordel at lave en inddeling i temaer og her kommer den første:

Wish Board for vores hjem: Jeg ønsker mig:
• en pejs i stuen – helst i hjørnet
• flere samlede vinduer i stuen – og evt. nedlæggelse af nogle af de eksisterende
 • et hav af smukke, forskellige sofapuder
 • en sortmalet væg i soveværelset samt en bedre og hyggeligere indretning
• mere hygge så som bede/beplantning/halvmur ved én af de åbne terrasser
• en pænere “velkomst” til huset – især i form af en ny postkassestander
• en pavillon i skoven eller ved søen


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *