Prøvning af Odd Molly Pancho Poncho fra Fall 2011

Overraskende lækker!
Ja, jeg ved egentlig ikke hvad jeg havde forestillet mig – men denne poncho havde ikke lige fanget min interesse før jeg så den hos min lokale Molly-forhandler. Og nu tror jeg altså den flytter ind ;)
Her prøver jeg den med Odd Molly Sigh Skirt, str. 1 og Odd Molly uldsokker.

De to andre efterårs-godter der sprang på mig, prøver jeg i morgen :)

 

5 kommentarer

 1. Oh ja, den var verkligen finare i verklugheten än på bild? Ser lite klumpig ut på produktbilden, men inte alls IRL.
  Kram

 2. Ponchoen er rigtig rigtig fin :-)

  Kh. Susanne

 3. Har også prøvet det samme som dig. Tøjet fænger ikke rigtigt, men hvis man så prøver det – så er det alligevel lige DET! Har nogle få gange været ude for en ekspedient i en forretning, der kunne dét der – men de fleste kan desværre ikke – altså se, hvad der klæder én.
  Sådan nogle dygtige ekspedienter er en mangelvare.
  Synes ponchoen er rigtig god, når den kommer på.

  Du efterspurgte for et stykke tid siden inspiration til dine billeder.
  Jeg synes, de er fine, som de er. Det er jo tøjet, der skal inspirere os kvinder, så jeg er helt tilfreds med omgivelserne. Jeg kan godt li’ at jeg ser lidt af naturen – hvordan vejret skifter og årstiderne også. Jeg mangler intet her. Jeg vil derimod gerne rose din blog, fordi du udover tøjet også har skønne billeder af natur, dyr og dine oplevelser, opskrifter og dejlige links til gode køb m.v.
  Min økonomi er desværre ikke til at forsyne mit skab med Odd Molly’er, som jeg gerne ville, men til gengæld finder jeg inspiration til at bruge de ting, jeg har på en anden måde.
  Tak for det – jeg vil fortsat glæde mig over din blog.

  KH
  Maja

 4. Å den är helt ljuvlig! Köpte en sådan igår! Älskar den :) Kram

 5. Nena, Susanne og Odd me > Tusind tak for kommentarerne :))

  Maja > Hvor har du ret mht. ekspedienter. Det er virkelig sjældent man møder en god én…
  Tak for din ros af min blog. Det er virkelig dejligt at at høre :)

  KH og knus
  Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *